Snippets за mIRC

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
deXterche напиша:
Зошто викате ЛИЧНО МОИ? Кога сите што ги видов до сега сте ги земале од нет, само сте направиле мали модификации.
Велиш дека лажам ? Дека снипетот не е мој ? Добро, за џабе можи се заебавав со мирцојте 2 години и со тие проклетите скрипти...
Ако ги најдиш овие два снипети на интернет исти како што се, те частам што сакаш... Или пак што викаш, земени се од интернет, и модификувани... за тоа тешко... ( ако ми беше целта да пастирам модификувани снипети, досега ќе имав преку 20-тина пастирано... ) од А до Ш ги пишував сам.... за мои потреби... па сакаш верувај, сакаш не верувај...
Не го напишав за џабе тоа "ЛИЧНО МОИ" со големи букви...

MkForces напиша:
Велиш дека лажам ? Дека снипетот не е мој ? Добро, за џабе можи се заебавав со мирцојте 2 години и со тие проклетите скрипти...
Ако ги најдиш овие два снипети на интернет исти како што се, те частам што сакаш... Или пак што викаш, земени се од интернет, и модификувани... за тоа тешко... ( ако ми беше целта да пастирам модификувани снипети, досега ќе имав преку 20-тина пастирано... ) од А до Ш ги пишував сам.... за мои потреби... па сакаш верувај, сакаш не верувај...
Не го напишав за џабе тоа "ЛИЧНО МОИ" со големи букви...

Мајсторе, ај што излажа еднаш, ама уште да убедуваш?

Во оние киди скрипти освен на почетокот
Код:
; Flood Protection Snippet
; Coded by ^Outlaw^ a.k.a. MkForces
се друго е на англиски. Ако ништо, зошто не ги испиша на македонски? Ако ништо друго, поубедлив ќе беше.

Андроник напиша:

Код:
се друго е на англиски. Ако ништо, зошто не ги испиша на македонски? Ако ништо друго, поубедлив ќе беше.
Нема врска тоа што пиши на англиски....
Да видиш и мој код (и за мирц навремето, но и се останато) - 99% од работите кои ги имам пишено (променливи, коментари....) ми е на англиски...:helou:

Код:
;Srcipt Written by Outlaw...
;BitolaTeam RuleZzZ!!!

on 1:load: /echo -a 4Nick Stealer is successfuly loaded... To activate it, go to the Mirc Main Menu...

on *:UNOTIFY: {
  if ( %nicktakeover == ON ) {
    if ( $nick == %nick ) {
      partall
      nick %nick | echo -s 4 Nickot9 %nick 4e uspeshno prezemen !!!
    }
  }
}

menu menubar {

Nick TakeOver
  .ON: /set %nicktakeover ON | /notify on | /set %nick $$?="Vnesete go nickot sto sakate da bide prezemen" | /notify %nick | /echo -a 4 Vkluceno e prezemanje za nickot9 %nick 4!!!
  .OFF: /set %nicktakeover OFF | /.notify -r %nick | /echo -a 4Prezemanjeto za nickot9 %nick 4e iskluceno
  .-
  .STATUS: /echo -a 4 Prezemanje na nick9 %nick 4e9 %nicktakeover 4!!!
}

MkForces

Ova e ebeno mnogu dobro za botovi.. Iam i ja nekoi vakvi sranja napraeno.. Ama ne mi se svigaat mn.. Zatoa ne gi staam.. Ne go probav ova tvoevo ali ako stvarno raboti.. Divjacki dobra rabota e..

Андроник напиша:

Код:
ц ц ц ... абе ти арен си или не си арен ? Мене искрено македонскиот јазик многу ми е поглупав од англискиот кога се работи за се што е поврзано со компјутери... Па затоа снипетот си го направив се на англиски да пиши... А вториот снипет ми е на македонски, заради тоа што му го давав на некои луѓе кои ми се другари, а не го познаваат англискиот добро... А изгледа дека првиот адон изгледа премногу добар за вас, па да не верувате дека е од мене... Еден совет од мене: НЕ ДАВАЈТЕ ПРЕДРАСУДИ ЗА ОНОЈ КОЈ НЕ ГО ЗНАЕТЕ ДОБРО...
Димитар најпаметен испадна од сите вас...
Треба да сум модератор на форумот за да ми верувате ? Или пак вие како администратори и модератори секогаш си се браните меѓу себе, па дали сте биле во право или не, нема врска... Абе ајде...
А, и Btw... Што корист имам јас од то ако ставам крадени адони на форумов ? И дали некогаш имам постирано некој мој пост кај што имам некои работи украдено ?
Стварно МЕ НЕРВИРА КОГА НЕКОЈ НА ЗДРАВ ПАМЕТ МЕ ПРАЈ БУДАЛА...
girlll напиша:
MkForces

Ova e ebeno mnogu dobro za botovi.. Iam i ja nekoi vakvi sranja napraeno.. Ama ne mi se svigaat mn.. Zatoa ne gi staam.. Ne go probav ova tvoevo ali ako stvarno raboti.. Divjacki dobra rabota e..
girlll , биди сигурна дека 100% работи, затоа што се што постирам тука е направено испробано лично од мене, и работи 100%.
А доколку постирам некоја едитирана скрипта, јасно ќе потенцирам дека е ЕДИТИРАНА.

abe istite kodovi gi imam i na www.Hawkee.com postaveno , sega na mene ke me pravite vie ludi ... napraveni mi se na angliski zatoa sto na Hawkee.com samo na angliski primat

najlesno so moze da se napravi na mirc da menjas nikovi na drug da pisas poraki od negovo ime i taka.
I mene mi imaat taka napraveno me uklucuvaa na najrazlicni kanali i sl. ako mozis kazi kako se pravi toa ?

znam kako se pravi , ke ti kazam samo deka se pravi preku "ctcp" a za drugoto sam doznaj si!!! sega go napustam forumot за да се одморам !!! :) :)

Еве ви еден аддон ,не е од мене пишуван ,само е едитиран малку ,ама 100 % работи ,а и баш ми се допадна ,па решив да го споделам со вас. Иначе веке 2 години не сум пишувал аддони и скрипти ,пошо поголема зараза е и од самиот мирц :D.

ADDON :Mass Ban Revenger with remuser

on 1:KICK:#: {
if ((( $knick == $me ) && ( X ison $chan ))) {
if ($nick != X) {
msg x unban $chan $me
msg x unban $chan *!*cservice@undernet.org
msg x invite $chan $me
.timer 1 3 /join $chan
}
if ($nick == X) {
msg x unban $chan $me
msg x invite $chan $me
.timer 1 3 /join $chan
msg x access # $replace($1,$chr(40),$chr(32),$chr(41),$chr(32)) -modif
msg x remuser # $replace($1,$chr(40),$chr(32),$chr(41),$chr(32))
msg x kick # $replace($1,$chr(40),$chr(32),$chr(41),$chr(32)) MetalOne Protection !

}
else { halt }
}
}

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom