Snimanje na Cover do Statui vo Centar

• Креатор на темата Креатор на темата Mar89
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 април 2018
Мислења
27
Поени од реакции
5
Здраво

Да прашам некој дали има искуство со снимање на Cover, во центарот на Скопје близу Архиолошки музеј? Ми кажаа дека се на граф Скопје но немам маил да им пишам? Фала на секоја помош

Не би требало да треба дозвола за ова, не е нечија приватна сопственост.
Ама ако сакаш да си најсигурен/а, пробај на телефон или лично на некој шалтер.. на меил не чекај.

Eve edno info
Автоматски споено мислење:

Eve 2 info

I.sega

Attachments

• Screenshot_20240320_123924_Yahoo Mail.jpg
    Screenshot_20240320_123924_Yahoo Mail.jpg
    238,6 KB · Прегледи: 45
  • Screenshot_20240320_123908_Yahoo Mail.jpg
    Screenshot_20240320_123908_Yahoo Mail.jpg
    212,8 KB · Прегледи: 46
Se prasuvam sto se posledici ako ne prijavis tamu? Kazna ili? Utre sakame da snimame 3 saati max...dozvola do togas tesko da dobieme ili odobruvanje expresno...

Најдете друго место, што да речам.
Последици не знам, може да ви речат дека користите јавен простор за комерцијални цели...

Se prasuvam sto se posledici ako ne prijavis tamu? Kazna ili? Utre sakame da snimame 3 saati max...dozvola do togas tesko da dobieme ili odobruvanje expresno...
Ако имаш една-две камери, кур те боли. Ако сакаш и светла и тракатанци, сталаци, глумци, поднеси си и друг ден снимај.

ako ti e zà nà You Tube, gledaj da nema vo kadarot deca, inaku treba papirologija I za toa

Последно уредено:
Де бре позери низаедни…
Ако имате добра песна, и на буниште да снимате пак ќе биде добра!

:ojeaa:

Види ги стариве! Како на Велешко езеро у борчињата да го снимале спотот!
А пара имаат, можат Стивен Спилберг да го донесат!

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Fala na site... napravivme dobro video i se montira so 2 kameri i aparat ... bez problem :D

Fala na info

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom