Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Ко за инат у Скопјево ко ќе заврши распуст тогаш ќе натрупа снег :pos:

Ми се напрај денот :icon_lol:
Фото: Празнична снежна идила

icon_at_textsize.gif

Снегот кој денеска паѓа го разубави празничниот амбиент во Охрид. Снежната покривка не е голема, но охриѓани и малкуте гости уживаат во прошетка на чист воздух. Особено прекрасно изгледа центарот на градот каде ова бадниково попладне нема голема раздвиженост.

EMI_0004.jpg

Eве го пак ------------------------------------------------>>>>>>>>>>

во Бт нЕ затрупа........ако продолжи и утре вака сигурни се половина метар до пладне

Сегде снег, во Скопје торнадо :tapp:
"Торнадото Бакојани го зафати Скопје" - Насловот на утрешните вести на Сител :icon_lol:

Иначе браво за прогнозерите и петочните врнежи на снег во Скопје што ги предвидоја...

А да фрлеја охриџани снег малце у скопјево да му се израдуваме :icon_lol:
Dude.. R U Seriuous ?? ке ни го наплатат снегот човече не се заебаај :)
Сегде снег, во Скопје торнадо :tapp:
Ние скопјани брат сме изгледа од господа казнети.... такво чувство имам ко да не проголнал нас господ.
во Бт нЕ затрупа........ако продолжи и утре вака сигурни се половина метар до пладне
богами вас битолчани алал да ви е. годинава сте рекордери со снегот
Ко за инат у Скопјево ко ќе заврши распуст тогаш ќе натрупа снег :pos:
зарем мислиш дека ус копје ке падне снег годинава ???

Бре, уште ко копиљ се нервирам кога ќе кажат дека ќе падне снег, а наместо снег ќе дува ветер со 200 km/h и ќе ги продува потенцијалните облаци на некое друго место..
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 01:27 ---
Иначе у Скопје снег годинава не глеаме, некој опасна клетва фрлил.

Бре, бре чекате снег во Скопје. И да заврне што? Истиот ден лапавица ќе се направи. Не е снег тоа што врне во скопје.

сигурно иаме преку 30 цм снег...

Глеам ситуација во Тетово на вести и ми се плаче...
Сигурно и во Скопје ќе имаше толку да врнеше снег место дожд.

На google видов повеќе снег отколку во Скопје.
П.С Не сум обожавател на снег, напротив, повеќе сакам дожд, ама убаво ќе беше барем еднаш да заврнеше убав снег, да се прошета човек до парк на снегот, мераци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom