Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Затоа не се радувам на снег додека не видам дека е мнооогу убаво паднат. Што ќе се радувам, кога знам дека утре ќе биде кашкаица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Само малите деца и кучињата се радуваат на снегот.“ - Стара македонска поговорка
Во кое ќе се пронајдете вие... не знам.
Доста беше .. врнеше до 3 часот и сега почна полека да се топиvo Sr nema veke![]()
Во Битола имаме за извоз...Само изразете желба.:smir:
УХМР кога далале точна временска прогноза последен пат?УХМР Скопје изјавиле дека снег ќе паѓа до сабота...ќе има добра зима оваа година ќе има скијање
УХМР кога далале точна временска прогноза последен пат?
П.С многу очекувано беше дека ке се стопи с негов.. се стопи до 12 00 ништо не остана од него... ја едино сакам да падне еден снег ама асален да биде едно 3 метра снег да има ништо да не се движи по скопјево.. НИШТО !!!
сонце пуца и во скопје.. и тоа не е ладно а допрва е 11 саат.. можеш да замислиш накај 2 3 саат шо ке биде? ја размислувам со кратки да си зеам за на факултетХахахаха...Во потополно право си бил....Во Гостивар уште има снег ама има и сонце така да денеска ќе биде попара...може идат подобри времиња за снегот во иднина ќе видиме
сонце пуца и во скопје.. и тоа не е ладно а допрва е 11 саат.. можеш да замислиш накај 2 3 саат шо ке биде? ја размислувам со кратки да си зеам за на факултет![]()