Смртоносна „канибал“ дрога

• Креатор на темата Креатор на темата Dr.House
  • Време на започнување Време на започнување
Не е претерување , дури скромно е ова.
Се е до дизајнот , затоа овие се дизајнерски дроги.
Миксот објаснет е само лајт верзија на дизајн дрогите као 2-цб верзиите , алфа спајс , 5-MeO-DMT... и ред други.
Јасно бе брат,но он рече 5-4 ексери,ЛСД+ПЦП и метамфетамин...од тоа јадеш OD одма директива.
Ова си е посебна дрога што секако дека е појака од сите овие набројани но не сите заедно.

Јасно бе брат,но он рече 5-4 ексери,ЛСД+ПЦП и метамфетамин...од тоа јадеш OD одма директива.
Ова си е посебна дрога што секако дека е појака од сите овие набројани но не сите заедно.
OD ke imash ako gi zemesh naednash , ako pravish pauza bar od nekoj cas ... nema OD.
Najlesno OD se deshava od opijati ... a ni E ,LSD , Met ili Pcp ne se opijati.

Со дрогава таман може да се слабее
Дебелки навалете
( I'm kidding bitch ) :pos:

Како не измислија дрога за "компјутерска одбивност"....барем ко човек да се предозирав.

Шест куршуми ама во нога или рака ? 6 куршуми за да го смират биле потребни :pos:

Како што бил под дејството на дрогата и со адреналин како на терминатор, и плус ако тие шест куршуми се влезно - излезни и не погодиле ниту еден витален орган не е ништо чудно да преживее. Луѓе има кои се пукани со 20 куршуми па останале живи.

http://www.news.com.au/world/angel-...-police-survives/story-e6frfkyi-1225904171330

Убо Хитлер на времето што не дознал за ова..... :cuc:

Во случај да испадне дека не е дрога...

539991_392819030760768_177165003_n.jpg

Ова го гледавте?
хахахах последниве изгледа они го изедоа „зомбиво“ :)
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 22:41 ---
Зошто ли само не ја дадоја последната сцена...циганчињата се му истерале од него,и канибализам и зомбиизам и се што имал во него...

изгледа камерманот тргна да го спасува :)

Шест куршуми ама во нога или рака ? 6 куршуми за да го смират биле потребни :pos:
Ако е пукан од полиција ваљда според правило ако не престанеш полицаецот брои до три и ти испукува во нога... Ја да сум на негово место и да видам такво нешто дирекно у глава ќе го пукам... :)

Resident Evil...Конечно ке ја играме во живо :D

Back
На врв Bottom