Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
wolwowowow0ooww големите играчи Сандро Рамирез, Ињаки Вилијамс, Кепа Аризабалага, Себаљос........ големите играчишта со точно 0 трофеи и пола шанса за освојување на 1, вадат медалите испод част им е европски вицешампион. :facepalm:

Јас иам приметено дека скоро сите го прават истото. :D

Јас иам приметено дека скоро сите го прават истото. :D

Не баш скоро сите ама ептен често се дешава да „не ги прифатат сребрените медали“.

Абе не мора да ги прифаќаат, нивни избор. Нека ги извадат, ама не пред очи на делегацијава, глупо е.
Види го Вилијамс од рака ќе му го земеше :D Остави ги луѓето нека ја истераат процедурата, не ти се они криви што беше неспособен гол да дадеш.

19622613_10211958676029537_558625647_n.jpg

Него го банираа нешто овој? До каде е со банот и дали беше само за Бундеслига или од ФИФА/УЕФА е баниран?

@Ilumious, @Peja989 вие сте по тие работи, да не знаете случајно. :icon_mrgr:

Пеја не знаеше дека Сиена веќе не постои као клуб, мисли дека уште се такмичи у Серија А... очекуваш да знае дали е суспендиран рандом турчин од Германија. :pos:

Пеја не знаеше дека Сиена веќе не постои као клуб, мисли дека уште се такмичи у Серија А... очекуваш да знае дали е суспендиран рандом турчин од Германија. :pos:
Се заебавам бе теле едно. :D

Иначе, и јас не знаев дека Сиена банкротирала и дека почанле од најниското ниво во Италија. xD

Него го банираа нешто овој? До каде е со банот и дали беше само за Бундеслига или од ФИФА/УЕФА е баниран?

@Ilumious, @Peja989 вие сте по тие работи, да не знаете случајно. :icon_mrgr:

Колку што знам до крај на сезоната му беше суспензијата.
Така да за каде и да важи забраната, завршена е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom