Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување

Баш сега дојдов да го постирам, си ме претркал... Леле бугариве еј :pos: :pos: :pos: Тарантино не би смислил вакво сценарио како овие за 5 минути

Повеќе ми личи дека претседателот и капитенот ја наместиле, а црнецов појма нема за тоа. Па затоа толку гужва за овој да шутира.

Што да местат, испаѓање во втора лига? Со пеналот што го промашија, испаднаа во втора лига.

Што да местат, испаѓање во втора лига? Со пеналот што го промашија, испаднаа во втора лига.
Не го слушав цело, знам нешто со испаѓање беше ама не знаев кој. Како и да е, не се потресоа многу што испаднаа колку што видов. :D

Дознале дека и да победат, пак ќе отпаднат. Конкурентите тепале во меѓувреме. Така да ништо чудно да ја наместиле на крај на икс :D

Не знаат утакмица да наместат како шо треба :pos: ...нека гледаат синките Сериа А малце, нека научат

Дознале дека и да победат, пак ќе отпаднат. Конкурентите тепале во меѓувреме. Така да ништо чудно да ја наместиле на крај на икс :D

Пак не ми се поклопа. Шутирање во рамки на гол не е местенка

Screenshot-1.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom