Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
4 загинати потврдени од страна на директорот на 8ми септември болницата.
Триесет и пет патници се хоспитализирани во Општата болница 8 Септември сместени во Траума центарот. Четворица од пациентите се мртви. Ова за „Независен весник“ го потврди директорот на болницата Христијан Костов.

-Двајца од патниците ги донесоа мртви, двајца со тешки повреди, починаа предмалку еден е во Интензивна му прават реанимација. Дали ќе преживее не знам , другите се со рани и скршеници во текот на ноќта ќе им се извршат интервенции ама се надвор од животна опаснот.

Тешка сообраќајна несреќа се случи попладнево на автопатот Скопје-Тетово, после Карпалак.

Според првичните информации автобусот кој сообраќал од Скопје кон Тетово преминал на другата лента и се превртел на кровот, а има информации и дека му пукнала гумата, пренесе Независен.

Според првичните информации од СВР Тетово во автобусот имало најмалку 50 патници и сите се повредени, но уште не се знае дали имаа загинати.

Во секој момент се очекува брза помош да стигне на самото место.

Ова го преземам од Лидер.мк
Ако е бус на Дурмо, ова е втор пат како им пука гума, во Ѓорче пред неколку месеци му пукна на нивни автобус

Едит: шоферот имал излив, трагедија

@Ilumious Потврдено е инфото дека имал излив?
Инфово ми е од вработен во МВР, меѓу првите пристигнати, ако лаже и јас лажам. Се работело за личност во педесетите години од животот.

Инфово ми е од вработен во МВР, меѓу првите пристигнати, ако лаже и јас лажам. Се работело за личност во педесетите години од животот.
Малку е чудно во превртен автобус за толку кратко време да откријат дека имал излив возачот.

Taривари сега рече дека шоферот е добар.

И мене ми е, само кажувам што знам :)
Затоа у Немачка,има стотици видеа за тоа на youtube како ги стопира полиција автобусите и камионите претежно,и ако нечинат гумите им ги мењаат на лице место со нови и фактура во висина пола вредност од автобусот.

Затоа у Немачка,има стотици видеа за тоа на youtube како ги стопира полиција автобусите и камионите претежно,и ако нечинат гумите им ги мењаат на лице место со нови и фактура во висина пола вредност од автобусот.
Затоа во Немачка, на пример, задолжително е врзување со појас за патници во автобуси/комбиња што вршат превоз.

Затоа во Немачка, на пример, задолжително е врзување со појас за патници во автобуси/комбиња што вршат превоз.
Има случаеви ради појас и да настрада патник,те токму ради што не е врзан со појас да преживее,ама ај да не отвараме пандорината кутија

треба да има увек двајца возачи во меѓуградски автобус, возач и кондуктер, ама ретко кој го следи тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom