Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kakvo vreme dojde, SDSM se krsti vo Nindza i negoviot kredibilitet.
otvori se zemjo
Aко не си шипо,замисли кој дегенерик треба да си за да помислат дека си.Има и Македонци кои сакале да гласаат ама не гласале баш заради тоа што некој ќе ги нарекувал предавници.
Шо е најтрагично јас на колку утакмици имам одено на Вардар ти толку влакна немаш, а некои тука мислат шипо сум. Тоа што мислам си е мое, дали е правилно или не времето ќе покаже, ама мислам дека е.
Па ако си ја тераш работата убаво нема да бидам.Како може член кој секое второ мислење да му е навреда да е уште на форумот не ми е јасно.Со ова само ги потврдувате ставовите на другите членови дека админите се со двојни стандарди.[DOUBLEPOST=1544257293][/DOUBLEPOST]Ти што си овде, суфлер?
Биди он топик.
Ја не реков дека ако си Комита треба секој ден наутро да се крстиш и да гледаш докуентарци за Ќосето или за атентаторски акции ама со овие твои ставови и со право другите мислеле дека си шипо вакви ставови имаат $.И пак ќе ти речам тргни ја профилната со Заев не мора да ти стои веќе не се плаши нема да те избркаат од паркинг.Има и Македонци кои сакале да гласаат ама не гласале баш заради тоа што некој ќе ги нарекувал предавници.
Шо е најтрагично јас на колку утакмици имам одено на Вардар ти толку влакна немаш, а некои тука мислат шипо сум. Тоа што мислам си е мое, дали е правилно или не времето ќе покаже, ама мислам дека е.
Е ваквата ваша ароганција и саможивност ќе ве однесе во пропаст.За жал и државава ќе ја однесите во пропаст заедно со вас.Па не е битно тоа, битно мора напред да одиме, јас не сум битен ниту што ќе работам. Да се смени името е битно.
Па тој став го имаат повеќето Македонци, освен оние 20 души пред Собрание.
А иначе нема да оди во пропаст.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Леле колку ти е смешно последниве две години овие од владата и среден прст да ти покажат пак ќе се смееш.Земи прочитни си ги мислењата од 2014,2015 жив срам ќе те изеде.[DOUBLEPOST=1544258423][/DOUBLEPOST]А иначе нема да оди во пропаст.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Пред две години живот за сите сега и пропаст е добра битно е партијата што ќе каже.Па нели оваа влада е гласана за да не оди?
Нели беа поспособни, поработливи и чесни?
Ај таму
Се пронајде а?
Zavlezi podlaboko.
![]()
Според вас не е битна нацијата,тогаш шо е битно дали некој имал бугарски или европејски пасош? Ова е веќе биполарно нарушување,од една страна викате дека не е битна нацијата од друга страна фрлате со дрва и камења по овие со бугарски пасоши!Македониа си е отворена како пупка,. Не спинувај, Нинџа се богатеше и уништуваше во време на дпне.
А и што се секираш ти, си имаш европејски пасош, исто ко комитите од пред 120години![]()