Darling
High Value
Има доволно копја на плоштад да ги носат главите на сите пратеници. Само уште сабја да се најде.Site sho glasaa za sds na zadnjive neka izvrsat kolektivno samoubistvo oti toa napravija denes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има доволно копја на плоштад да ги носат главите на сите пратеници. Само уште сабја да се најде.Site sho glasaa za sds na zadnjive neka izvrsat kolektivno samoubistvo oti toa napravija denes
Е тек тогаш ќе се убијам и ќе се откажам од неа!Сега кога ќе ја натераат Каролина да пее само на албански, е тек тогаш ќе биде крајот
Па ете нема да биде ни Грујо ни Изродиве.Не сакам, мене не ми е местото во ваква безимена кармакаша од земја. Ќе се сторам и ја дијаспора.
Иш.Па ете нема да биде ни Грујо ни Изродиве.
Ако така си решила дојди си тука кај мене полесно ќе се снајдеме. Повеќе македончиња не има тука него таму и супер ни е.![]()
Законот е формалноправно НЕЗАКОНСКИ, рокот за донесување по ВТОР пат беше 11 фебруари...
Сега треба Хорхе ПАК да стави ВЕТО а и Уставен суд нека го толкува НЕзаконското донесување
Шверцувањето на двојазичноста и „џебното вето“ на Претседателот
Ама како, ама зошто? Супер ќе ни е тука го нема Грујо ќе си уживаме на раат.
Ова е најсовршената можна комбинација. Најнеспособните груевисти во комбинација со најнеспособните антигруевисти. Она гревовите од СДСМ изгледаат како величина за екипава. А Никола...
Koj be, se kladam deka ke tepaat, za Inat na john i jasiccaЛеееј Заев се што одрекуваше на избори, откако седна на фотеља абе се им исполни. Ваков лажго, имбецил, дудук, сељак, паразит, гомно, и најповеќе од се нечовек немала земјава последниве 26-27 години... и тоа е нецела една година на власт, се надевам дека ќе цркне негде и нема да ги дочека наредниве 3, 100 ќерки јас нему да му изнаебам.
Шеќерка, Тунтев, Павле, Ивана, Ременски и останатите... рацете да ви се исушат, корен да немате пичка ви мајчина ваша продадена.
Да има утре избори, овие гомнава што го изгласаа законов прашање е дали ќе имаат 20 пратеници. Дното го пробија за оваа нецела година.... а ние се лажевме дека не постои нешто полошо од Грујо.
СДСМ: Hold my beer![]()
Koj sudii be brat, pogolemi govna nema od niv, sve toa e korumirano, tie treba da se zapalat so se pravniot fax, od tuka sve pocnuva, sve e toa za na besilka.Сега уставните судии може да пресечат во корен и да го прогласат циркусот за незаконски,а Иванов да стави вето.Сите насоки го налагаат тоа,ама бидејќи ова е Македонија,Се може да се очекува