Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Дa имaше вaкa "пaметни"шoшoни,прaвични,нaпредни прaвдoљубиви кaкo х у шизици нa фoрумoв немaше сегa третa држaвa нa пoклoн дa дoбијaт

Последно уредено:
можеше да прогласиме неутралност како Србија што прогласи и сега не ја условуваат со Нато, само Косово да го признае за влез во ЕУ...
Според некои анкети 20-30% од населените се против влез во ЕУ/НАТО...Кај партија за нив. Останува само Милетиќ...Толку од „Демократијава“ во како и да се вика државава.

Цапар, ти кажави претходно, не халуцинирај ок? Не ме цитирај ми се гади од тебе и твоите отров мислења. Гледаш дека на кур не те клава никој на форумов, сам си прашуваш сам си одговараш.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rubince milo mi e sto se gordees so toa sto tebe site te klavaat na kur na forumot :D.
Inaku na tvoite doma mozes da im kazes vaka grupno koga kalapite tutun sto i kako. Mene ne mozis posto za zal ete kako sto mozis da zabelezis jas mnogu mnogu na tvoja golema zalost ic ne te klavam na kur :(
Ili Rampo bese izvini.

Све им јебем на гејциве.
Ама исто како што мене не ме боли уво како живеел Леброн Џејмс во Оусрејлија, така и нему не треба да го боли уво како живееме ние во Македонија.[DOUBLEPOST=1520190219][/DOUBLEPOST]
А ти од дијаспората си?
Како све им јебеш со гол газ напред?
Џемјс протестира за основното човеково право на самоопределување, Џејмс е на македонска страна против гејците на кој ти се им јебеш.

СДСМ: Палењето фотографии на политички лидери е напад врз демократијата
17:30 | март 4, 2018

zaev-gori-slika-1-1.png

Диктаторот Чарли Чаплин проговоре...:Кезец:[DOUBLEPOST=1520191692][/DOUBLEPOST]

Значи од инајт на пензионерите во Сиднеј сакаш да го сменат името? Ох Боже до каде е стигната работата.
Не само заради нив мене кур ме боли за Македонија и да го сменат името може само подобро да е да влеземе во Еу.
Полошо неможе да биде.
Што ке ти смени на тебе дали Македонија или Нова Македонија или како и да е.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не само заради нив мене кур ме боли за Македонија и да го сменат името може само подобро да е да влеземе во Еу.
Полошо неможе да биде.
Што ке ти смени на тебе дали Македонија или Нова Македонија или како и да е.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Јас сакам Македонија да се вика Република Македонија и Сонцето од Кутлеш да е знамето. Ти влези во ЕУ и батали ме...и зимај таа ебана 30.000 ден просечна плата.

Ааа таква била работата.
Јас пак помислив дека праќаат пари да градиме болници, патишта, технологија такви ствари.
Со тие пари народот плаќа давачки кон државата и се полни буџетот.Од буџетот се градат болници,патишта...
Не ми се верува уште верглате за Џесика.

zaev-gori-slika-1-1.png

Диктаторот Чарли Чаплин проговоре...:Кезец:
А како вчера да беше кога пастирот од Муртино се смееше на палењето фотографии од претседателот Хорхе, додека во позадина се слуша рикање на магариња и огриња, кои беа влечени за уши од по градовиве за по еден сендвич и ветување за работа. :unsure:

А како вчера да беше кога пастирот од Муртино се смееше на палењето фотографии од претседателот Хорхе, додека во позадина се слуша рикање на магариња и огриња, кои беа влечени за уши од по градовиве за по еден сендвич и ветување за работа. :unsure:

Заборави на Демократија, 30.000 денари просечна плата, ромаминг, сендвич и кондом. :sekc:

zaev-gori-slika-1-1.png

Диктаторот Чарли Чаплин проговоре...:Кезец:[DOUBLEPOST=1520191692][/DOUBLEPOST]
Премиерот аплаудира додека горат слики од претседателот и тоа пред него.И после грците или бугарите ни се криви.

Премиерот аплаудира додека горат слики од претседателот и тоа пред него.И после грците или бугарите ни се криви.
Не беше премиер тогаш, туку борец за Демократија, Живот и Револуционер. Уште се калеше...а народот свршаваше на снимките на Верушевски.:cuc:

Па пичкаму матер, по глупа влада од оваа ако имало некаде на свет јас ја

Rubince milo mi e sto se gordees so toa sto tebe site te klavaat na kur na forumot :D.
Inaku na tvoite doma mozes da im kazes vaka grupno koga kalapite tutun sto i kako. Mene ne mozis posto za zal ete kako sto mozis da zabelezis jas mnogu mnogu na tvoja golema zalost ic ne te klavam na kur :(
Ili Rampo bese izvini.

Ок отров, ај гонисе сеа

Јас ви зборев во Септември, дека ќе го бараме Груевски назад...визионер како Љупбчо Георгиевски сум...троловите ми викаа многу Република сум читал и не сум мислел оутсајд оф д бокс и напредно и интелектуално.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom