Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно сум импресиониран од начинот на кој размишљате. Изглеа заслужено е ова што и деси на Македонија.
Epten si zasluzen sega da si bideme realni. Kaj sakam da se kitam so tugji perja. Uzivaj i slavi. Ovie 5 minuti se tvoj i samo tvoj (y)

Ne e do mene, zemjata treba da pripadne na onie sto ke se borat za nejze. Ako toa se albancite e sosema fer.

Земјата ќе припадне на тој што ќе стане политички олигарх. Без разлика дали ќе победат Албанците или Македонците, на крај сите ќе бидат стадо овци кој ќе си ги загради во трлото тој што ќе биде правиот победник. А сираците на борците ќе бидат силувани за работно место по партиски штабови и плус за 5000 еур и плус за дунда ако си женско.

Секој со мозок ќе избери или да стани политички профитер и олигарх или ќе пали патиките.

Стварно сум импресиониран од начинот на кој размишљате. Изглеа заслужено е ова што и деси на Македонија.
А шо и се деси на Македонија?И со шо го заслужи тоа шо и се деси?

Земјата ќе припадне на тој што ќе стане политички олигарх. Без разлика дали ќе победат Албанците или Македонците, на крај сите ќе бидат стадо овци кој ќе си ги загради во трлото тој што ќе биде правиот победник. А сираците на борците ќе бидат силувани за работно место по партиски штабови и плус за 5000 еур и плус за дунда ако си женско.

Секој со мозок ќе избери или да стани политички профитер и олигарх или ќе пали патиките.
Znaci isto ko sega?

Кој е одговорен за тој слободен пад?Немој само да ми кашиш дека народот е крив.
Народот не.
Бранко, Груевски и другите не се од овој народ они беа дојдени од Тунгузија за овде да ни расипат.

Кој го гласаше Бранко и после приватизацијата?
Кој го гласаше Груевски и после све што напраи?

Seriozno zosto da se zrtvuvam za tebe Stavre? :)

Затоа што јас сум круна на западната цивилизација, нејзин највисок дострел и ти треба да се жртвуваш за мене да ме заштитиш. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom