Darling
High Value
20 години веќе е тој резултат. Ништо повеќе не се очекува ни во Струмица и Гевгелија.Ете во Куманово СДСМ бил во водство 2:1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
20 години веќе е тој резултат. Ништо повеќе не се очекува ни во Струмица и Гевгелија.Ете во Куманово СДСМ бил во водство 2:1
Имам осет дека по пребројувањето овој Тома пак ќе се усрами и ќе го снема на неколку месеци од политичкиве теми...
Го добија колата.Арачиново веќе 10ина минути рафали се слушаат.
Го местеле бингото.Го добија колата.
И нa 24 вести имa јaкa екипa.Мaкедoнскиoт OбaмaКоја екипа се собрала на Алфа, Палевски треба да се крие у некој подрум а не во дебатни емисии да се појавува а и го вратиле Пандов од пензија, од јануари беше конзервиран некаде.
Тука сум зимото, не се секирајте.Имам осет дека по пребројувањето овој Тома пак ќе се усрами и ќе го снема на неколку месеци од политичкиве теми...
Мене ова ми кажува многу.Чудно Грујо уште го нема да прогласи победа. Обично во 8 беше излезен на прес.
Во Скопје посекако ќе биде Македонец, ама Кичево бе да го даде.Da ... politicki dogovor e toa, no zatoa pak DUI treba vo SK da glasaat za Silegov na pr. ... vo Kicevo 100% ke tepa kandidatot od DUI bidejki od edna strana SDSM ke go poddrzat, a od druga strana onie kontingentite Svicarci sto dojdoa vikendov da glasaat !