- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Ова дебил ти е некое здружение во кое членуваш?
Не, тоа е прилично точен опис за сите оние кои голтаат ефтина пропаганда од Курир како свињи помија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова дебил ти е некое здружение во кое членуваш?
Не му замерувај, тешко детинство имал...Ова дебил ти е некое здружение во кое членуваш?
Што не? Здружение со име дебил во кое членуваат свињи што имаат помија за доручек ? Звучи интересноНе, тоа е прилично точен опис за сите оние кои голтаат ефтина пропаганда од Курир како свињи помија.
Бил доживотен прецедник на здружението!Ова дебил ти е некое здружение во кое членуваш?
Што не? Здружение со име дебил во кое членуваат свињи што имаат помија за доручек. Со вакви муабети претпоставуам дека членуваш во здружението од неговото основање.
Бил доживотен прецедник на здружението!
Незнам не сум мерел колку грама мозок имам, претпоставувам ти си мерел колку грама мозок имаш просветли не дали е лага или вистина.Чекај сега, лажна е или вистинита веста за Косово и УНЕСКО?
Ова е едноставно прашање на кое секој што има 2 грама мозок може да одговори. Значи, да или не? Вистинита е или не?
Незнам не сум мерел колку грама мозок имам, претпоставувам ти си мерел колку грама мозок имаш просветли не дали е лага или вистина.
Не ми се нервирај одма о голем филозофу!Не е лесно да си прецедник на такво елитно здружение!Чекај сега, лажна е или вистинита веста за Косово и УНЕСКО?
Ова е едноставно прашање на кое секој што има 2 грама мозок може да одговори. Значи, да или не? Вистинита е или не?[DOUBLEPOST=1503506248][/DOUBLEPOST]
И ти се јави бе нема љубов греву?
Ох мори мајко мила...
![]()
Не ми се нервирај одма о голем филозофу!Не е лесно да си прецедник на такво елитно здружение!
Какви само прекрасни работи можи да научи човек од еден голем филозов како тебе!Браос!Гревче, оди пушти си еден порнич олабај се, дури ја чекаш вистинската љубов. Оди не замарај, мочко еден.
Какви само прекрасни работи можи да научи човек од еден голем филозов како тебе!Браос!![]()
зашто да се замара да бара добар порнич кога дискусиите со тебе се исто како добар оргазам а плус не остануваш ни труден.Гревче, оди пушти си еден порнич олабај се, дури ја чекаш вистинската љубов. Оди не замарај, мочко еден.