Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе цар, незнам што се семееш ко зелен.
Убаво те прашувам. Опремата уништена , нема логови готово крај.
И толку? Никој нема да биди осуден? Никој нема да одговара? Немало прислушкување? Немало опрема ? Сега можат за курот да му се фатат на Мијалков? Тоа сакаш цело време да ми го кажиш ?
Ако е така тогаш тебе што ти останува друго освен тука на форумот да напишеш уште еден милион пати дека ја уништиле опремата? Ке смениш нешто?
Ако не е така и ако уништувањето на опремата нема на никој да му помогни и сепак ке завршат во затвор тогаш која е поенатат што ја уништиле опремата и логовите и од тоа направија некаква сензација освем народот да има со што да се занимава и да тепа време.
И сега кое ке биди?
Има врска или нема што ја уништиле опремата?[DOUBLEPOST=1503441069][/DOUBLEPOST]
Добро де , ете ќе речиме дека тоа им било целта.
И успеаја во намерите вака според тебе ?
Мисијата успешна ?

Веројатно, затоа шо не постои материјален доказ шо ќе потврди дека снимките потекнуваат од дотичниот систем и дека тој е изворот на незаконското следење на комуникации.
Тоа според инфо лиферувано во јавноста.

Веројатно, затоа шо не постои материјален доказ шо ќе потврди дека снимките потекнуваат од дотичниот систем и дека тој е изворот на незаконското следење на комуникации.
Тоа според инфо лиферувано во јавноста.
Ахам. Значи џабе некој јади гомна по форуми и социјални мрежи, твитери и што ти јас знам. Овие ја уништија опремата и куртулија како прлици. Сега можат само да им се фатат така ? Нема докази.
Па овие другите си рекоја ако ништо друго нека има народот со што да се занимава, секако ништо друго неможиме да направиме. Опремата е уништена , заедно со неа и логовите, материјалните докази и бла бла бла. Никако никого неможеме да поврзиме со ништо :toe:
Сега ме сфати оти реков приказни за мали деца, да има народот со што да се занимава а не беше акцентот ставен на тоа колку пари коштала.
Значи затоа к3b толку се нервирал? И со право :([DOUBLEPOST=1503443746][/DOUBLEPOST]
Кога доживеавме надворешни луѓе да влегуваат кај опремата...и да се бара опремата како доказ на суд......не заслужуваме ни едните ни другите повеќе од ова што го имаме. И ова ни е многу

Сегде во светот овие работи се решаваат тајно...најчест со преки суд на тие што работеле спротивно на интересите на државата(овде несакам да правам инсинуации кој работел спротивно на интересот на државата)
Пази опасно се приближуваш до тоа да те обвинат за ердоганизам. Да сум на твое место би внимавал што понатаму би напишал ;)

Така е, требаше само Мијалков да се остави таму. Нема што друго ОВЛАСТЕНО лице за таа опрема да влегува таму
Vistinata za snimkite e različna i od ednata verzija i od drugata. Dvete strani ja znaat, no poveće gi intetesira vaka da si gi vadat očite

Ахам. Значи џабе некој јади гомна по форуми и социјални мрежи, твитери и што ти јас знам. Овие ја уништија опремата и куртулија како прлици. Сега можат само да им се фатат така ? Нема докази.
Па овие другите си рекоја ако ништо друго нека има народот со што да се занимава, секако ништо друго неможиме да направиме. Опремата е уништена , заедно со неа и логовите, материјалните докази и бла бла бла. Никако никого неможеме да поврзиме со ништо :toe:
Сега ме сфати оти реков приказни за мали деца, да има народот со што да се занимава а не беше акцентот ставен на тоа колку пари коштала.
Значи затоа к3b толку се нервирал? И со право :(

Ти прочита шо напишав?

Делумно куртулија, не може да се докаже дали снимките потекнуваат од системот кој е уништен, снимките постојат, ете ти пуштив една да преслушаш на друга тема.

Тоа шо не може да се поврзат снимките со системот, не значи дека индициите кои ги даваат паѓаат во вода, тека за компромитацијата да не пракме муабет, во секој случај колку и да се правиш дека не разбираш, јасно ти е како стојат работите.

Во сево ова, едина приказна е за мали деца е жуто комбе.

Значи затоа к3b толку се нервирал? И со право

Нема што да се нервирам јас, не ми е даден газот под кирија. Јас како и секој нормален на форумов (и надвор од него) единствено што сакам е фамилијата да заврши во Шутка.

Туку ти како некоја дива коза си, место некако не те фаќа. Шо така? Да не има нешто?[DOUBLEPOST=1503446446][/DOUBLEPOST]
Vistinata za snimkite e različna i od ednata verzija i od drugata. Dvete strani ja znaat, no poveće gi intetesira vaka da si gi vadat očite

Вистината за снимките е една. Различна е само во главите на сендвич нацијата.

На паторот моментално најбитно му е да си го спаси газот. Последно нешто што му паѓа на памет е да си ги вади очите со некого.

Последно уредено:
Нема што да се нервирам јас, не ми е даден газот под кирија. Јас како и секој нормален на форумов (и надвор од него) единствено што сакам е фамилијата да заврши во Шутка.

Туку ти како некоја дива коза си, место некако не те фаќа. Шо така? Да не има нешто?
Забележав . Туку едно време не ти беше нешто економија , просперитет или така нешто. Сега ти се смалија желбите а ?
Јас ништо тепам време исто како и ти на форумот. Ете си прајме муабет како некој ја уништил опремата, ја смачкал, за запалил , ја потурил со крстена вода и така ја куртули фамилијата од затвор. Јазк да им биди. Ѓубриња
Не беше то поентата на цел муабет и на информацијата што беше лиферувана во јавност. За шо ке праевме муабет ако не пак?
Туку не ми кажа прее што те прашав.
Има или нема врска што ја уништија опремата? Ке мени нешто што викаш ти? Јас мислам дека пресудно е што ја потурија со света вода на крајот. То беше она клучното инаку немаше да фати марифетот.[DOUBLEPOST=1503446762][/DOUBLEPOST]
Ти прочита шо напишав?

Делумно куртулија, не може да се докаже дали снимките потекнуваат од системот кој е уништен, снимките постојат, ете ти пуштив една да преслушаш на друга тема.

Тоа шо не може да се поврзат снимките со системот, не значи дека индициите кои ги даваат паѓаат во вода, тека за компромитацијата да не пракме муабет, во секој случај колку и да се правиш дека не разбираш, јасно ти е како стојат работите.

Во сево ова, едина приказна е за мали деца е жуто комбе.
Значи на крајот сепак џабе ја кршеја. Ништо од муабетот. Го ебаја ежот. цццц
А каква опрема беше, злато, златооо.

• Ми се допаѓа
Reactions: sap
http://telma.com.mk/vesti/vuchikj-z...-od-vlasta-na-gruevski-da-vleze-vo-sobranieto

Вучиќ: Живаљевиќ доби одобрение од власта на Груевски да влезе во Собранието

Овој го издаде Грујо дека давал одобрение за влегуење во собрание:tapp::tapp::tapp:
У целата таа фрка министерство за внатрешни нема' никаква контрола во собранието во кое патем имаше линч и обид за убиства на лидери на политички партии со цел воведување вонредна состојба али сепак во исто време им се давало на српски агенти дозволи да влегуваат у македонско собрание онака да видат шо е како е....гужва имало па онака да видат за рапорт да дадат на путинчо.

Не ми се верува како успеа ефикасно да го закопа паторот со оваа изјава. Па да мислеше како да му напакости поише немаше да му текне.

Еден куп постови има за цитирање од времето кога викаа дека србинов никој не знаел дека е во Собрание туку онака сам од себе отишол, ама ај греота луѓето кај глупи па и да ги заебава човек уште.

Тивко е на форумот...
Штo дa ти oдгoвaрaт? Немa oдгoвoр нa oвa.Немoј дa oчекувaте еднa влaдa у тoa време дa признaе декa сo нејзинo знaење имaлo aгенти нa стрaнски служби у сoбрaние.А дa бил сaмo тoј....

Штo дa ти oдгoвaрaт? Немa oдгoвoр нa oвa.Немoј дa oчекувaте еднa влaдa у тoa време дa признaе декa сo нејзинo знaење имaлo aгенти нa стрaнски служби у сoбрaние.А дa бил сaмo тoј....

Не очекувам ништо, јасно е све. А тоа дека бил само тој, имаш инфо за некој друг дека бил внатре? Слика? Селфи? Видео? И кој ги пуштил да влезат? Да не влегле и тие со позивница од ВМРО? И онака цела партија се менаџери на кафичи и дискотеки, па имаат пракса во тоа.

Не очекувам ништо, јасно е све. А тоа дека бил само тој, имаш инфо за некој друг дека бил внатре? Слика? Селфи? Видео? И кој ги пуштил да влезат? Да не влегле и тие со позивница од ВМРО? И онака цела партија се менаџери на кафичи и дискотеки, па имаат пракса во тоа.
Знaеш кoлку српски aгенти имaaт oстaнaтo у МК пoсле рaспaдoт нa СФРЈ? Акo oчекувaш дa се сликaaт кaкo oнoј aмaтерoн мнoгу се лaжеш.

Знaеш кoлку српски aгенти имaaт oстaнaтo у МК пoсле рaспaдoт нa СФРЈ? Акo oчекувaш дa се сликaaт кaкo oнoј aмaтерoн мнoгу се лaжеш.

Незнам, колку? Аматерот не го видовме пошто се сликал него пошто го уловика камери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom