Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
ТАРАВАРИ НА ПЛАЖА: Министерот за здравство уво не го заболе за луѓето кои умираат во здравството во кое внесе хаос!

http://infomax.mk/wp/таравари-на-плажа-министерот-за-здрав/

Ова копилево се изнашета а нема ни неколку месеци одкако е министер.

Прво од Америка преку ФБ го водеше здравството кога имаше смртни случаеви,а сега одкако ги смени директорите и постави шпонови си отиде на годишен одмор.Се изработи копилето му ебам душата исламистичка.

Каде поставил шпонови? Во две клиники смени Македонец со Македонец.

Има ли случај со „девојче“ од 25 години или не?
Прочитав дека Министерство за здравство негира дека воопшто постои такво нешто. Единствено некој printscreen од фејсбук статус без да биде наведено името на лицето.
Ако нема, мислам дека е крајно време SWAT тим да се прати у инфомакс и курир и да се расчисти со тие ѓубриња.

Нема, прашав и јас вработен. Срам да им е ќе речев ама одамна се оперирани од срам.

DHCY2X3WAAQOk0J.jpg:large

Има ли случај со „девојче“ од 25 години или не?
Прочитав дека Министерство за здравство негира дека воопшто постои такво нешто. Единствено некој printscreen од фејсбук статус без да биде наведено името на лицето.
Ако нема, мислам дека е крајно време SWAT тим да се прати у инфомакс и курир и да се расчисти со тие ѓубриња.

Па и МВР негираше дека имало дете кое било претепано до смрт вечерта на 6 јуни 2011 додека пастирот и пвеводбениците славеа изборна победа, за да испадне дека сепак имало дете кое било претепано до смрт на плоштад Македонија.

Но без разлика дали е вистина тоа за девојче од 25 години кое починало од воспаление на слепо црево или не - дај Боже да не е вистина, опериран сум од слепо црево, и тоа загноено, едвај го открија, цело време мислеа дека имам стомачен вирус, одлично знам како боли и кои се здравствените ризици од погрешна дијагноза - сепак цинично би било од пвеводбеничката партија на самопрогласените менаџери од типот на Никола Тодоров, да говорат за деца кои умреле додека министерот консумирал витамин Д од природен извор, особено кога ќе се земе во предвид како самопрогласените менаџери од типот на Никола Тодоров своевремено го водеа министерството за здравство. Овие сегашниве - барем засега - не делуваат ништо поарни, но тоа не значи дека нивните претходници беа цвеќиња за мирисање, а уште помалку па значи дека треба да се заборават гнасотиите и идиотизмите кои ги направија во македонското здравство додека беа на власт.

Срцка бе, појма нема дека на интернетов се се наоѓа.

Воопшто не разбрав што се обидува тутурутката да каже, но барем може да послужи како добар пример дека фризурата не е замена за памет.

Последно уредено:
A запна ти, реши да го стигнеш @VOLK2234 . Од друга страна, поарно твитови да постираш отколку твои мислења, тие лечеа од запек.

Многу на суво јадеше, од тоа ти е запекот.

П.С Знаеш, удбаш е анцаионален лик ако се изземе валутата, поколенија наназад биле бугари, срби се во поглед на интересот.
Од заколнати комунисти, сега се невидени демократи, дезидеологизарини, едино како фашизоиден рефлекс ја земаат репресијата, алергија на различно мислење од своето. Гадинки.

Последно уредено:
Воопшто не разбрав што се обидува тутурутката да каже, но барем може да послужи како добар пример дека фризурата не е замена за памет.
Како што кажав, еве ја и армијата што го брани од секогаш како да е лик со посебни потреби. Пази ваму критериумов:

оти Дарко е стружанец, дете од угледно семејство, а тоа многу ни значи нам стружаните, да ти е мерак да го гледаш, да го слушаш и да го читаш

исто како со Јована од Вчерашни, убава и претставителна :icon_lol: Еве јас горниов услов го исполнувам, имам повеќе успеси во спортот отколку Дарко шитнати книги. Кај ми е директорското место во АМС? Нигде не тераат овие со циркусов.

ТАРАВАРИ НА ПЛАЖА: Министерот за здравство уво не го заболе за луѓето кои умираат во здравството во кое внесе хаос!

http://infomax.mk/wp/таравари-на-плажа-министерот-за-здрав/

Ова копилево се изнашета а нема ни неколку месеци одкако е министер.

Прво од Америка преку ФБ го водеше здравството кога имаше смртни случаеви,а сега одкако ги смени директорите и постави шпонови си отиде на годишен одмор.Се изработи копилето му ебам душата исламистичка.
Колку шпонови можеш да изброиш тука?
– Гратска болница „8 Септември“ : Д-р Кристијан Костов
– ЈЗУ УК Ендокринологија: Д-р Саша Јовановска Мисевска
– ЈЗУ УК Гинекологија : Д-р Викторија Јовановска
– ЈЗУ УК Хематологија: Д-р Ирина Пановска
– ЈЗУ УК Радиологија: Д-р Елизабета Стојовска Јовановска
– ЈЗУ УК Урологија: Д-р Сашо Дохчев
– ЈЗУ УК Гастроентерохепатологија: Д-р Калина Гривчева Старделова
– JЗУ Стоматологија: Агим Караји
– Психијатриска Болница Бардовци: Д-р Виктор Исјановски
– Клиничка Биохемија: Сефедин Билали
– ЈЗУ УК Неврологија: Д-р Иван Барбов
– ЈЗУ УК Инфективни и фебрилни болести: Д-р Милена Сефановиќ
– ЈЗУ Дерматовенерологија: Д-р Нина Цаца-Билјановска
– Геронтолошки завод: Д-р Елена Костова
– Клиниката за уво, нос и грло: Д-р Габриела Копачева – Барсова

Како што кажав, еве ја и армијата што го брани од секогаш како да е лик со посебни потреби. Пази ваму критериумов:

исто како со Јована од Вчерашни, убава и претставителна :icon_lol: Еве јас горниов услов го исполнувам, имам повеќе успеси во спортот отколку Дарко шитнати книги. Кај ми е директорското место во АМС? Нигде не тераат овие со циркусов.
Како ја ниша тоа главата и тоа очите, со нагли потези, ми доаѓа се да му верувам што ќе каже.

Слабо лајкови и фејвови имаш :).

Битно сите од Вчерашни си се вработија у влада во центар за комуникации и транспарентност или како и да се викаше... Уствари цел Твитер се вработи таму :)

Колку шпонови можеш да изброиш тука?
– Гратска болница „8 Септември“ : Д-р Кристијан Костов
– ЈЗУ УК Ендокринологија: Д-р Саша Јовановска Мисевска
– ЈЗУ УК Гинекологија : Д-р Викторија Јовановска
– ЈЗУ УК Хематологија: Д-р Ирина Пановска
– ЈЗУ УК Радиологија: Д-р Елизабета Стојовска Јовановска
– ЈЗУ УК Урологија: Д-р Сашо Дохчев
– ЈЗУ УК Гастроентерохепатологија: Д-р Калина Гривчева Старделова
– JЗУ Стоматологија: Агим Караји
– Психијатриска Болница Бардовци: Д-р Виктор Исјановски
– Клиничка Биохемија: Сефедин Билали
– ЈЗУ УК Неврологија: Д-р Иван Барбов
– ЈЗУ УК Инфективни и фебрилни болести: Д-р Милена Сефановиќ
– ЈЗУ Дерматовенерологија: Д-р Нина Цаца-Билјановска
– Геронтолошки завод: Д-р Елена Костова
– Клиниката за уво, нос и грло: Д-р Габриела Копачева – Барсова

Не се заебавајте, дебилот @viktora постира весто од Инфомакс и очекува некој да го сфати сериозно.

Срцка бе, појма нема дека на интернетов се се наоѓа.
Мочково им е најголем промашај како кадровско решение. Мирко Попов да го ставеа поарно ќе беше.:ROFLMAO:

@Klin другар знам, те прочитав и вчера, ме цитираше со истиов твит :) Велам само дека прашав и сабајлево вработен и ми потврди дека немале таков случај.

Мочково им е најголем промашај како кадровско решение. Мирко Попов да го ставеа поарно ќе беше.:ROFLMAO:

Мирко да влезе во Комисија за односи со верските заедници и религиозни групи :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom