Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
„Народот“, „сите се исти“, уште избори им фали ама чек, рано е сега за тоа.Народот. Народот бе.
Пак почнаа со народот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Народот“, „сите се исти“, уште избори им фали ама чек, рано е сега за тоа.Народот. Народот бе.
Пак почнаа со народот.
Оние што седеа во кола кај Суд. Мислам, знаеме дека „гневните“ се тие што немаат skills ни за растоварање зелки на пазар и ја гледаат партијата како агенција за вработување и ги здоболе за земјава, за двете страни важи ова.Кој гнев? Истиот оној што го гледавме 11 години?
Нека им фрли и Заев некоја трошка - бесплатна чаша вода или бесплатно тапшање по рамо. Толку треба, за толку они се имаат шитнато. И одма магично ќе снема и муџахедини и емигранти и илуминати.Кој гнев? Истиот оној што го гледавме 11 години?
Ставре секаде гледа вмро-овци... Сите што не се прават глупи за прадавствата од сдсШ, се од другите -овци.Инаку, еве уште еден неутралец од типот на @Vanlok . 11 години на пљачка, предавства, измами и лаги, еднаш не гугна ништо. Сега се му смета.
Опасни се тие нема заебанција. Можат да напишат многу навреди.Оние што седеа во кола кај Суд. Мислам, знаеме дека „гневните“ се тие што немаат skills ни за растоварање зелки на пазар и ја гледаат партијата како агенција за вработување и ги здоболе за земјава, за двете страни важи ова.
Шо бе 2те страни... Штом си против дПмне, ти си за сдсШ! #црнобелсветОние што седеа во кола кај Суд. Мислам, знаеме дека „гневните“ се тие што немаат skills ни за растоварање зелки на пазар и ја гледаат партијата како агенција за вработување и ги здоболе за земјава, за двете страни важи ова.
Потсвесно чувство на вина, колку да е партиски навивач сепак не е можно длабоко во себе да не разбира што се случува... Па мора да релативизира, сам на себе да се убеди дека така мора.Дечко, многу е педерски да размислуваш така.
Како курвите. Демек не е во ред да ти го стават насила, ама па и да бегаш не е лесно.
Знам дека се обидуваш со сите сили не само себеси туку и другите да ги убедиш дека е добро. Ама нема да успее.
Зарни и на тебе мисли. Види поубо, и двете страни напиша. Ти дефинитвно спаѓаш во другата страна. Едвај чекаше да падни режимот за да земиш поголема плата од минималната.Опасни се тие нема заебанција. Можат да напишат многу навреди.
30 илјади. Во УБК ме пикнаа, сеа сум мангуп низ Скопје.Зарни и на тебе мисли. Види поубо, и двете страни напиша. Ти дефинитвно спаѓаш во другата страна. Едвај чекаше да падни режимот за да земиш поголема плата од минималната.
И како зеде барем ?
И мене исто.30 илјади. Во УБК ме пикнаа, сеа сум мангуп низ Скопје.
Ни се може.И мене исто.
Си влегувам на стадион ко у дневна дома, не ебавам жива сила.
За татковината се работи!
Ето видиш.30 илјади. Во УБК ме пикнаа, сеа сум мангуп низ Скопје.
Ставре секаде гледа вмро-овци... Сите што не се прават глупи за прадавствата од сдсШ, се од другите -овци.