Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Уживајте дневна смена. Не се палете толку.
Допрва ќе ги учите дефинициите што е народ, што е демократија, а што слобода.

kjdksj.jpg

Последно уредено:
Кој гнев? Истиот оној што го гледавме 11 години?
Оние што седеа во кола кај Суд. Мислам, знаеме дека „гневните“ се тие што немаат skills ни за растоварање зелки на пазар и ја гледаат партијата како агенција за вработување и ги здоболе за земјава, за двете страни важи ова.

Кој гнев? Истиот оној што го гледавме 11 години?
Нека им фрли и Заев некоја трошка - бесплатна чаша вода или бесплатно тапшање по рамо. Толку треба, за толку они се имаат шитнато. И одма магично ќе снема и муџахедини и емигранти и илуминати.

Инаку, еве уште еден неутралец од типот на @Vanlok . 11 години на пљачка, предавства, измами и лаги, еднаш не гугна ништо. Сега се му смета.
Ставре секаде гледа вмро-овци... Сите што не се прават глупи за прадавствата од сдсШ, се од другите -овци.

Оние што седеа во кола кај Суд. Мислам, знаеме дека „гневните“ се тие што немаат skills ни за растоварање зелки на пазар и ја гледаат партијата како агенција за вработување и ги здоболе за земјава, за двете страни важи ова.
Опасни се тие нема заебанција. Можат да напишат многу навреди.

Шо бе 2те страни... Штом си против дПмне, ти си за сдсШ! #црнобелсвет

;)
[DOUBLEPOST=1502363335][/DOUBLEPOST]
Дечко, многу е педерски да размислуваш така.
Како курвите. Демек не е во ред да ти го стават насила, ама па и да бегаш не е лесно.
Знам дека се обидуваш со сите сили не само себеси туку и другите да ги убедиш дека е добро. Ама нема да успее.
Потсвесно чувство на вина, колку да е партиски навивач сепак не е можно длабоко во себе да не разбира што се случува... Па мора да релативизира, сам на себе да се убеди дека така мора.

Опасни се тие нема заебанција. Можат да напишат многу навреди.
Зарни и на тебе мисли. Види поубо, и двете страни напиша. Ти дефинитвно спаѓаш во другата страна. Едвај чекаше да падни режимот за да земиш поголема плата од минималната.
И како зеде барем ?

За греота.
За инстант неутралциве патриоти пишав пред некое време дека Грујо има нова тактика. Само што ги преценил малце поише. Али па што да се очекува од очајник.

Зарни и на тебе мисли. Види поубо, и двете страни напиша. Ти дефинитвно спаѓаш во другата страна. Едвај чекаше да падни режимот за да земиш поголема плата од минималната.
И како зеде барем ?
30 илјади. Во УБК ме пикнаа, сеа сум мангуп низ Скопје.

И мене исто.
Си влегувам на стадион ко у дневна дома, не ебавам жива сила.
За татковината се работи!

Ето видиш.
Ти реков дека на тебе мислеше кога рече дека немаш вештини за зелки на пазар да растовараш и чекаш партијата да те вработи.

Ставре секаде гледа вмро-овци... Сите што не се прават глупи за прадавствата од сдсШ, се од другите -овци.

Постот тркало, каде е постот? На снимките слушнавме како онаа гадната вештерка им се смееше на тие луѓето од Пустец кои ги влечкаа за 500 денари да гласаат во Центар. Луѓе толку сиромашни шти си го продале достоинството за 500 денари, а вештерката им се смееше.

Каде е постот кадо што ти тоа го осуди? Каде е постот каде што ти го осуди митото од 15 000 000 евра од Кинезите? Каде е постот каде што го осуди велепредавството со помилувањата? Каде се тие постови, тркало неписмено?

Оди копај атомска скривница, бедо една.

Требаше заев да го земе спире у влада и спире лично да си ја доврши работата за која ќутел и да им ги изгради зградите на бегалците за кои три недели се убија од јадење гомна „неутралниве“, а после за зулуфи да го закачиме на некоја бандера, шупак залижан!

„Патриоти“ my ass...ако некој ја распаднал државава тоа само „патриотите“ можат, никој друг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom