concrete
alte Esel
кој проблем се решава со тоа ?? тој во твојот ум, оној на шипатарес ин федералес или некој друг...???Европска, Источна, Северна, Јужна, Западна Македонија, има ли разлика? Само да се реши проблемот аман!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој проблем се решава со тоа ?? тој во твојот ум, оној на шипатарес ин федералес или некој друг...???Европска, Источна, Северна, Јужна, Западна Македонија, има ли разлика? Само да се реши проблемот аман!
Тоа е... борба на време. Со тек на време македонците да попуштат, а порано никој не ни помислувал ова да го каже.Европска, Источна, Северна, Јужна, Западна Македонија, има ли разлика? Само да се реши проблемот аман!
A со кој сме во брак?Тоа е... борба на време. Со тек на време македонците да попуштат, а порано никој не ни помислувал ова да го каже.
Јас не сум за промена на името. Ако некој не сака да живее во Република Македонија, не мора.
Ова ми личи како на филмот „Непристоен предлог“, каде богаташ (Роберт Редфорд) им нуди милион долари на брачен пар ако сопругата (Деми Мур) помине една (или повеќе, не се сеќавам) вечери со него. Ние сме брачниот пар. Да ја продадеме честа. Бракот им се распадна, а на крај парите сопругот ги даде купувајќи на аукција нудејќи нереално 1 милион.
Со другиот државотворен народ.A со кој сме во брак?
I sto ako se nato clenka? Ziveat siromasno i pokraj toa sto imaat more. Nato niv nesto posebno ne im donese, daj boze da otidat dalekuuu, pa i ovie nasive sarplaninci da se si preselat nazad tamu.
Јас и ти.. ние, вие, тие...A со кој сме во брак?
Џабе им е сфе това. Не го гледаат тој филм. Со стапка на ферталитет од 1.49 , природен прираст од 1.3 ‰ има да ги заебеме пред да го понудат "непристојниот предлог". Се разбира тука е е земено предвид салдото на надворешни миграции. Со тек на време снемува луѓе кои би требало да попуштат.Тоа е... борба на време. Со тек на време македонците да попуштат, а порано никој не ни помислувал ова да го каже.
Јас не сум за промена на името. Ако некој не сака да живее во Република Македонија, не мора.
Ова ми личи како на филмот „Непристоен предлог“, каде богаташ (Роберт Редфорд) им нуди милион долари на брачен пар ако сопругата (Деми Мур) помине една (или повеќе, не се сеќавам) вечери со него. Ние сме брачниот пар. Да ја продадеме честа. Бракот им се распадна, а на крај парите сопругот ги даде купувајќи на аукција нудејќи нереално 1 милион.
Во брак подеднакво одлучуваат брачните сопружници, и при развод на брак се дели по пола имотот.Јас и ти.. ние, вие, тие...
Па, не е ова реален брак. Метафора само.Во брак подеднакво одлучуваат брачните сопружници, и при развод на брак се дели по пола имотот.
И тоа ли ќе важи?
Па ете метафорично ако мнозинство граѓани одлучат да се влезе во НАТО под привремена референца, дали таа одлука треба да се почитуваПа, не е ова реален брак. Метафора само.
Го плескаат Анѓушев и А1он и Нова ТВ преку Билјана Секуловска.
http://a1on.mk/archives/752954
Анѓушев ги нападна медиумите без да понуди вистински одговори
...собери го метафоричното ти мнозинството на фер и демократско референдумче без американска штикла на врат па влегуј кај сакаш... ќе те следиме, ама не ми раскажувај метафори за тоа додека не обезбедиш таква согласност....Па ете метафорично ако мнозинство граѓани одлучат да се влезе во НАТО под привремена референца, дали таа одлука треба да се почитува
Референдум за влез во НАТО и ЕУ не треба да има пошто то е веќе влезено во програмата на сите партии и секои избори тие партии си добиваат гласови врз основ на тие програми со јасно зацртани приоритети - интеграција на Македонија во ЕУ и НАТО...собери го метафоричното ти мнозинството на фер и демократско референдумче без американска штикла на врат па влегуј кај сакаш... ќе те следиме, ама не ми раскажувај метафори за тоа додека не обезбедиш таква согласност....![]()
![]()