Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја прифаќаш или отфрлаш платформата?

Секој нормален Македонец треба да е на протест против платформата...

Sent from my MI+5s using Tapatalk
Наброј 40 МК градови.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Леле кое пренемагање и кој одвратен body language на Дамовски и Бетмен ко оние куравине од orange county. Дали е купус напраен стариов нонстоп незнам.
Старио го фати. Бетмен е нереализиран син или како беше по пастировото житие во неговото последно самоинтервју - вонбрачно дете на шарената револуција.

Наброј 40 МК градови.

Хаха

А бе немој со тие спинови се знае колку града има у Македонија затоа се вика протести организирани на 43 локации градови села и населени места...
Немој со детски финти тоа со другарите кога играте дота...

Covece gledam prenos u zivo na tv nova abe se bamburii i dedovci za razlika od sarenata revolucija kade sto site bevme mladi, prosperitetni, intelegentni i sto e najvazno izbanjati....

Хаха

А бе немој со тие спинови се знае колку града има у Македонија затоа се вика протести организирани на 43 локации градови села и населени места...
Немој со детски финти тоа со другарите кога играте дота...

Јас како шо читам и слушам викаат 43 ГРАДОВИ.
Е пошо ти ја шириш таа пропагнда, ево неморат 43, 40 наброј.

Во платформата пишува и други работи, не е само за геноцид, знаме, химна, двојазичност.
Има таму работи за кои се залага и Заев, како влез на Македонија во Нато и ЕУ, спроведување на ревормите од Прибе и се тоа што го пишува таму ( корупција, реформи во правосудството, слобода на медиумите, итн ) продолжување на мандатот на СЈО, создавање на специјално судско одделените...
Си кажа човекот што е прифатено а што не.
Се тоа може да се договори и без платформа таа стои како пишан документ на Англиски и Албански а Заев не ја осуди...

Covece gledam prenos u zivo na tv nova abe se bamburii i dedovci za razlika od sarenata revolucija kade sto site bevme mladi, prosperitetni, intelegentni i sto e najvazno izbanjati....
Они најубаво памтат власт на СДСМ новите шарени куртони не памтат ни вчера што јаделе....

Skandalozno, Makedoncite na Grujo so pesna baraat osvojuvanje na teritorii na Bugarija, Grcija, Srbija i Albanija (ima uste dva tri dela za da bide cela) dali so ova se raznebituvaat drugite drzavi ili e povik za vojna?

Тебе синак те чекам за постовите за ДУИ од минатото. Ти текнуе со лопатата муабетот?:)
Која лопата бе другарче?
Или не се сеќавам,или си ме помешал со некој друг.
Бтв гледам урбан лик си,солун го владееш,го знаеш дарче,ако си другар со него можда и лично се познаваме јебем ли га :)

Јас како шо читам и слушам викаат 43 ГРАДОВИ.
Е пошо ти ја шириш таа пропагнда, ево неморат 43, 40 наброј.

Грешка читни на официјална страна...
Си пишува 43 локации...
28af5bddd2225165dd7f94caf49da685.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom