Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Verovatno zrpa po ambasadi barajaki garancii deka nema da bidi apsen....ko nagrada za izvrsenata kvislinška rabota
Не ми се верува во такво сценарио.
Гарнациите се претходно дадени и бетонирани, инаку Црпе никогаш не би дал оставка, Црпе е луд ама не е будала(глуп).

Груевски случајно затекнат на кеј како весла позајмен точак од другар и слуша техно, тако речи дупц, дупц зошто ритамот му помага во веслањето, е парче кинематографија достојна за натпревар во категорија краток филм и како такво е ремек дело за овој кринџ-фест режиран од секташот Коста Петров во кој ја треба да верувам дека главниот протагонист гледал The Wire.
Најако е што прашањето не беше кое ти е омилено шоу, туку во кое шоу би направиле cameo. Демек Проливер ќе оди во Балтимор и ќе ја решава ситуацијата таму :pos:. Замислете го Оливер во The Wire, Yo Oliver's comig Yo.:pos::pos:

Прочитав нешто преку реда, во судот некој им честитал нова година а Катица само прокоментирала "Заев заврши".
Некој од стручњациве овде да преведе што значи тоа, можат и програмериве да се уклучат ако сакаат, навивачиве исто така (не мора да се кријат).

Едино полошо од ботовите и патриотите на гвујо е коста п. да ти води ПР и да мислиш дека добиваш поени и дека на некој ова му е симпатично:X3:

Кој ти е омилен суперхерој?
Гвујо шо го пушти да избега ти ебам будалите:icon_lol:

Wtf? Не ми се верува кој аматери човече, какви сељандури ни ја водат државата.

Едино полошо од ботовите и патриотите на гвујо е коста п. да ти води ПР и да мислиш дека добиваш поени и дека на некој ова му е симпатично:X3:

Кој ти е омилен суперхерој?
Гвујо шо го пушти да избега ти ебам будалите:icon_lol:
Wtf? Не ми се верува кој аматери човече, какви сељандури ни ја водат државата.
А замисли има луѓе што ги гласаат овие абдали ...

А замисли има луѓе што ги гласаат овие абдали ...
не само луѓе, туку колку програмери и правници ги гласаат, цела интелектуална елита (посебно на форумов)

Некаде читав дека сонцето од вергина носи проклетство тој шо ќе го истакни несреќа му носи, исто со знамето на нацистите при бидејќи имаат убиено многу луѓе во војните под тој знак ,и тие што се приосоветуват со него го носат тој симбол го величат убивањето врз настраданите души. Грците се куртулија нас ни го наметнаја проклетството,
Е не си арен ама скроз

Иначе дечки денес официјално влеговме во војна со Персија како членка на НАТО :
Odlicna vest, licno sum mnogu izraduvana za ova.
Konecno onie sho glasaa za NATO mozat da go ostvarat svojot son na voeno pole i da se prijavat kako dobrovolci.

Konecno onie sho glasaa za NATO mozat da go ostvarat svojot son na voeno pole i da se prijavat kako dobrovolci.
Ма какви доброволци, све тоа треба да се стрпа и камион и да се истовари директно на граница со Иран.... може со пупење ќе им донесат демократија....

Хм, сметаш дека северџганските сили ќе имаат така висок импакт!
Еве Црпе остана без ангажман па може тој да ги води доброволците, а како генерал може да го земе оној Анѓелка,... го уреди Северџистан време е да покаже што умее и на меџународна сцена.

Сеуште се шпекулации, али ако е точно ондак цела пешадија на СДС е заплеткана во Рекет. Главен и одговорен уредник В.З. брат на еден наш сега веќе поранешен премиер :icon_lol:
Реков јас дека Боки ќе пропее, такво суштество со огромна уста нема да дозволи сам да го јаде... ене ја вчера и Ременски бараше помош од новиов на МВР, и она е пуштена низ вода од партијата.

Абе 3 години се на власт, а живи се изедоа меѓу себе. Е овие ни менуваа име, Устав, воведуваа двојазичност итн... класичен башибозук.

Ексклузивно видео на Вори Продакшн :

Специјалната исповед на Боки Тредичи .....

На крај ќе останеш стара мома кога ќе објават плата 15 000 евра месечно и се што е машко ќе отиде во Иран... Па цело Куманово беше во Авганистан а не ни бевме во НАТО...

Сеуште се шпекулации, али ако е точно ондак цела пешадија на СДС е заплеткана во Рекет. Главен и одговорен уредник В.З. брат на еден наш сега веќе поранешен премиер :icon_lol:
Реков јас дека Боки ќе пропее, такво суштество со огромна уста нема да дозволи сам да го јаде... ене ја вчера и Ременски бараше помош од новиов на МВР, и она е пуштена низ вода од партијата.

Абе 3 години се на власт, а живи се изедоа меѓу себе. Е овие ни менуваа име, Устав, воведуваа двојазичност итн... класичен башибозук.
еве што пишав пред едно 2 недели
1578147247207.png

Го отпеал Вицето .... ехх Зоки Зоки ...
Бокица чекаше промена во МВР за да не се удави во кофа вода, и кога дојде промената почна да пее !!!

photo_2020-01-04_15-44-05.jpg

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom