Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
За тоа муабет не правам, Боби откако го фатија на терасата скрена и се претвори во жена во климактериум. Васиљ е буквално неписмен, текстон сигурно отишол на 3-4 проверки пред да го објави.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека васиљ своевремено си плати некој кинески сајт за ботови follower-и и стана "фејсбук-активист" (таа и ден денешен несфатлива титула за мене). Го блокирав многу, многу порано од фејк-пенкало-револуцијата дека ме иритираше како може таков несмешен "за греота" хумор и обид за сарказам да добива такво внимание и популарност. Тогаш ми изгледаше бенигно, ама сум бил наивен очигледно.За тоа муабет не правам, Боби откако го фатија на терасата скрена и се претвори во жена во климактериум. Васиљ е буквално неписмен, текстон сигурно отишол на 3-4 проверки пред да го објави.
@Sussaro многу добро ги опиша овие фејсбукџииве васиљ, душан, овој оној, како на копче да се, а ти притреба поддршка, кажи им денес на пц да подремат и да штракаат името/вмро доскочици.Мислам дека васиљ своевремено си плати некој кинески сајт за ботови follower-и и стана "фејсбук-активист" (таа и ден денешен несфатлива титула за мене). Го блокирав многу, многу порано од фејк-пенкало-револуцијата дека ме иритираше како може таков несмешен "за греота" хумор и обид за сарказам да добива такво внимание и популарност. Тогаш ми изгледаше бенигно, ама сум бил наивен очигледно.
Нaвистинa ли верувaш декa oние oд ЕУ рaзнo рaзни емисaри ке дoзвoлaт мaјтaп сo нив дa се прaви и декa некoј мoже дa гo пoништи дoгoвoрoт? Мoже ли ЕУ дa си дoзвoли тaквo фијaскo?Од наша страна договорот е извесно дека ќе помини, им се чита од лицата дека работата е завршена. Го имаат земено во предвид и референдумот и Иванов. ВМРО е клинички мртва партија, од нив се очекува најмал отпор. Повеќе е веројатно дека ќе дадат преќутна согласност одколку отпор. Мислам оти тоа е видливо на дело моментално. Мицковски е политички маргиналец, од моментот кога дојде на чело на партијата штом веднаш не се огради од делата на претходното раководство и не расчисти со метастазираните структури останати од времето на Грујо внатре, во потесните раководства, пиши пропало од оваа партија.
Моментално повеќе би се фокусирал кон Грците и нивната опозиција како фактор кој што би можел да го попречи стапувањето на сила на договорот, од колку овие кај нас. Макар што и Грција ќе се соочува со силни притисоци од страна, така да извесно е дека договорот со мали пролонгирања ќе стапи на сила. Не заради нас или Грците, туку повеќе поради надворешниот фактор.
Ги нањушкаа протуѓер и илче гебелс и нивни еквиваленти у сдс и ги купија како што ги купија. Битно е да имаш база followers. Ме потсеќа целата ситуација на пилатес инструкторкине чии постови порано им беа плажа, closeup у хеланки, за сега да смараат со житарици, чаеви и таблети за слабеење. Во секој случај, гниди од луѓе се, васиљ и бетмен се класични опајдари.@Sussaro многу добро ги опиша овие фејсбукџииве васиљ, душан, овој оној, како на копче да се, а ти притреба поддршка, кажи им денес на пц да подремат и да штракаат името/вмро доскочици.
Само што коментарите на постот се кој од кој, напротив, без разлика што се збори тука, мислам дека прави backfire. Сега отидов да видам, дали 3-4 позитивни коментари и тоа од штапски глувци, дури и другарите му оставале фејспалми и смешни смајлиња.Васиљ ниту е паметен, ниту е образуван. Али еве тука се збори за него, така да веројатно прави нешто правилно.
Нaвистинa ли верувaш декa oние oд ЕУ рaзнo рaзни емисaри ке дoзвoлaт мaјтaп сo нив дa се прaви и декa некoј мoже дa гo пoништи дoгoвoрoт? Мoже ли ЕУ дa си дoзвoли тaквo фијaскo?
Нaс тoa ни гo кaжaa у oчи.Беше тукa дoјден еден престaвник нa унијaтa и јaснo и глaснo ни кaжa декa унијaтa е непрaведнa,дa не бaрaме прaвдa oд ЕУ @Inglourious Basterd пaмти вaкви рaбoти еве aкo му текне некa кaже кoј беше дoјден дa ни oбјaсни oкoлу прaвдaтa нa унијaтa.Ете тaкa јaвнo пред кaмери си дaде изјaвa чoвекoт дa не бaрaме прaвдa oд унијaтaЕпа тоа и јас велам. Не за џабе Заев испрати допис до 190 земји низ светот да ги извести за новото име, не џабе Могерини, Хан и остала ЕУ багра се возеја со чамци, напред назад, по тоа тињата во Преспа, за еден Иванов да ги зафркне на крај? Ма све ќе исфингираат ако треба. Се докажа одамна дека демократијата е селективен поим, се активира по потреба, има ON/OFF копче. Во нашиов случај ќе ја исклучат за момент, додека договорот не стапи на сила, а за тоа да се случи ќе се гази и по Устав и по закони и се тоа аминувано од Западните "демократски" пропагатори. Затоа и велам, Заев има епизодна улога, не си правете со умот бајрам за економии, раст на плати, 500 евра...тоа беше предизборна лага слична на онаа на Бранко со по еден вработен од фамилија. Триесет години поминаа и пак не научивме, не лажат истите партиски испрдоци.
Моментално повеќе би се фокусирал кон Грците и нивната опозиција како фактор кој што би можел да го попречи стапувањето на сила на договорот, од колку овие кај нас. Макар што и Грција ќе се соочува со силни притисоци од страна, така да извесно е дека договорот со мали пролонгирања ќе стапи на сила. Не заради нас или Грците, туку повеќе поради надворешниот фактор.
Како би дале преќутна согласност? Кога ќе дојде време за гласање ќе се види се. Иванов до мај е претседател, до тогаш и него не можат да го заобиколат. Во Грција септември има избори, нема шанса да биде ратификуван баш пред избори, а и немаат мнозинство да го изгласаат, се ќе направат противниците да неуспее.Од наша страна договорот е извесно дека ќе помини, им се чита од лицата дека работата е завршена. Го имаат земено во предвид и референдумот и Иванов. ВМРО е клинички мртва партија, од нив се очекува најмал отпор. Повеќе е веројатно дека ќе дадат преќутна согласност одколку отпор. Мислам оти тоа е видливо на дело моментално. Мицковски е политички маргиналец, од моментот кога дојде на чело на партијата штом веднаш не се огради од делата на претходното раководство и не расчисти со метастазираните структури останати од времето на Грујо внатре, во потесните раководства, пиши пропало од оваа партија.