Слобода е кога...

Слобода е должината на ортомата врз дебелината на вратот (y)

Слобода е да правиш што сакаш, без да им штети на другите, така беше ? :)

Ниту побарав дефиниција,ниту побарав да ми серете тука по темава за тоа чив потомок сум бил јас,како тоа јас правам теми.АЛО ЧИТАЈ ПРВ ПОСТ! Имаше на плоштад СЛОБОДА Е ( ДОПОЛНУВАШ ) РАЗНИ РАБОТИ,НЕ ДА МИ ДАВАТЕ ДЕФИНИЦИИ :) . Не е дека јас не знам да направам тема,туку ВИЕ НЕ ЈА РАЗБИРАТЕ... Или јас сум препаметен(што не е можно) или вие сте глупи ко к*ров ако не можете да разберете :)

Тоа е Wiccan превземено од Телема - Прави што ти е Волја... :coffee:
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 17:45 ---
Ниту побарав дефиниција,ниту побарав да ми серете тука по темава...

Ова за тебе важи:
Слобода е (значи он топик сум) да ти го каже некој она кое не сакаш да го слушниш ;)
Ти отвараш тема и не сакаш да се пишува за она поради кое е отворена. Ова е нов кајгана момент :cautious:

Тоа е Wiccan превземено од Телема - Прави што ти е Волја... :coffee:
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 17:45 ---

Ова за тебе важи:
Слобода е (значи он топик сум) да ти го каже некој она кое не сакаш да го слушниш ;)

Не го сваќате контекстот на темата,не мене да ми кажувате нешто што јас не сакам да го слушнам,водете се по тоа што ви е дадено :)

Не го сваќате контекстот на темата,не мене да ми кажувате нешто што јас не сакам да го слушнам,водете се по тоа што ви е дадено :)

Кој и што ти кажува тебе?

Слобода е коа ќе им изедеш зелената салатата на твојте, а нема да ти речат, амн бе ти со таа зелена салата!

#livingforthatday

слобода е кога тело со х маса пага од дадена висина со земјино забрзување пута сила на инерција

слобода е кога тело со х маса пага од дадена висина со земјино забрзување пута сила на инерција

E од кај е то слобода ко гравитацијата го тера, го прашал некој телото дали сака да паѓа? :cautious:

Слобода е да си прднеш каде сакаш.

Слобода е модератор да го банира Ацид од тема или форум за оф топик или шерифување :D

E од кај е то слобода ко гравитацијата го тера, го прашал некој телото дали сака да паѓа? :cautious:

тоа е више филозофија за тоа може до утре да се тупи ама факт е дека телот слободно паѓа има тисуч равенки за тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom