Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
jas ne sobiram slikicki.ama ednas kupiv i pokraj drugite mi se padna i ashely cole od anglija.(Anglija ne igra na evropsko)

ja deneska go napolniv albumot. mi stignaa od dipres slikickite i taka, pa sega zdravje za SP 2010 ke sobiram

Собирам редовно :), од ЕУРО 2008 ми фалат уште многу (накај 160). Ако има некој дупликати нека пише за да се смениме.

Абе сте за у вторник на пример кај 5 на плоштад да мењаме а....ајде чекам пријавени и земете уште некој со вас ја идам со тројца другари

Дајте бе некој што има многу за смена нека пише ПП да се договориме нешто

поздрав друже, и ја собирам сликици имам повеќе албуми 0д 1996 наваму па ако собираш од Европсково може да праиме некоја замена,
инаку еве линк за сајт на кој ги има скоро сите албуми од било што шо постоеле, сајтот мислам дека е словенски но менуваат сите од балканот
http://spletkomat.com

Ако некој собира сликички со фудбалери од Лига на шампиони 2009/10, нека пиши !!!

Ехх светско 2002 мислам 16 ми фалеа
европско 2004 4 ми фалеа
Благодарение на јанко што организираше за СП 2006 на плоштад цел го собрав.
Веќе не собирам сликички иако иам голема желба.Не за друго никој не собира сите мислат детска работа е.

deneska vidov reklama na a1 deka kon krajov na mesecov ke izleze albumot na sp2010 i ke bide portokalov, taka go pokazaa na reklamata.

Едно од моите најголеми хобија :helou: Имам собирано за Еуро 2000, Еуро 2008, Лига на Шампиони...

Panini_Euro_2000.jpg
29.jpg
001638.jpg

Планирам да си зеам албум за Светсково..:vozbud::vozbud:

Почнувајќи од Европското првенство во Англија,Euro 96 албумот на Merlin.
Па после:
1998.jpg

panini20001.jpg

2002_FIFA_World_Cup_Korea-Japan.jpg

default_06.gif

07-17panini.jpg

aVkaG8LSMytCX4M.jpg

Имам и од Лигата на Шампионите од 1999 и 2005.

Планирам да го земам и тој од оваа сезона.

А за Светско и Европско не може да ми избегат а де не земам..

Богами и ја планирам за Светсково да си зеам..порано собирав и мислам дека го иам собрано на ЕУРО 2000 и Кореа Јапан..другиве прв пат ги гледам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom