Сликички од фудбалери

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
Денес гледајки фудбал (Аргентина-Мексико) со еден мој пријател (програмер) паднавме на муабет за собирање сликчиња и тој ми кажа дека неговиот колега, кој исто збирал сликчиња, немајки со кого повеќе да менува или од презафатеност на работа,(пред две недели) за два дена „спукал“ страница за размена на сликчиња. И еве јас веќе се регистрирав и сакам да ви кажам дека истата функционира одлично. Од кога ќе се регистрирате, си пополнувате кој сликчиња ви фалат и кој ги имате дупли. Потоа ви кажува колку колекционери имаат од вашите сликчиња и еден куп други работи. Да не зборувам многу, еве ја страната, посетете ја и да менуваме сликчиња:
http://www.slikicki.com/
Инаку моментално постојат 6 албуми на кои можете да се менувате и тоа:
1. Фифа 2006
2. Животинско царсто
3. Барби
4. Принцези
5. Нинџа желки
6. ЕУРО 2004

Моментално има окулу 150-на колекционери!
Навистина добра страница =====>>>>>>:bravo:

денес претурајќи по стари стари книги, тетратки и остало најдов и еден куп дупликати околу 300 од светското првенство 2002 година па кој го има збирано а му фалат уште некои слики слободно нека пише кои му фалат ако ги имам ќе ги добие по пошта.

Ahn_Maldini.jpg

иначе мој омилен играч, али не т`ј лево ;]]]

go korea !!!

ако имат некој од европското 2000 дупли нека кажит

Od mal imam sobirano slikicinja, pretezno od Svedski i Evropski prvenstva. Koga ke mi tekne sea kolku pari sum dal za ova krf mi kape! Ama toa ti e, so bilo, pominalo!

:zid:

Сеа излегле два нови албуми за англиското првенство и за манчестер...јебига,македонштина,едвај имаме пари а и тие што ги имаме место да ги трошиме паметно ги даваме на сликици:jaj:

Sve sve ama za klub be da se naprai album so slikicki e toa e nesto nevideno LOL

најбољи играч :)

Attachments

• 49260651[1].jpg
    49260651[1].jpg
    59,5 KB · Прегледи: 44
  • ronaldo_cristiano_mufc_profile_2006[1].jpg
    ronaldo_cristiano_mufc_profile_2006[1].jpg
    14 KB · Прегледи: 53
Ништо не собирам у последно време ...

Korea / Japan ... цел го пополнив скоро и од тогаш не берам

Eve i od mene nekoj slika od podobrite fudbaleri na denesnicava:

7078304_7_3.jpg
ronaldo_derby_karny.jpg

I jas porano berev slikicki no vo posledno vreme namali taa zelba kaj mene. Poradi internetot e:)

Attachments

• 7078304_7_3.jpg
    7078304_7_3.jpg
    14,6 KB · Прегледи: 43
  • ronaldo_derby_karny.jpg
    ronaldo_derby_karny.jpg
    61,2 KB · Прегледи: 41

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom