,,Слика на ѕид"

• Креатор на темата Креатор на темата flyy26
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 октомври 2014
Мислења
30
Поени од реакции
6
Незнам дали насловов на темава е добар и дали темава е неопходана ама ми треба помош. Денес купив од постерите во југотон и дома пробав да ги закачам за ѕид со оние што се патенти за на ѕид. Ама се виткаа, па ми треба помош како на друг начин да ги закачам!! :mad:

Одвиткај ја сликата и стај ја на рамна површина, стај нешто потешко врз неа и остај да поседи ден два и би требало да се исправи

Незнам дали насловов на темава е добар и дали темава е неопходана ама ми треба помош. Денес купив од постерите во југотон и дома пробав да ги закачам за ѕид со оние што се патенти за на ѕид. Ама се виткаа, па ми треба помош како на друг начин да ги закачам!! :mad:
Темава треба да оди во
САКАМ ДА ЗНАМ.............како да закачам слика-постер на ѕид
најевтино, постерот-сликата ја лепиш на поцврст картон со неостик (бали) лепак(може од кутија за ТВ-добар е цврст картон)
дури и може нешто како рамка да изгледа ако залепиш околу трака во боја, а потоа картонот го закачуваш како слика.
( на едно шајче-клинец ) ако го лепиш директно постерот на ѕид со лепак потоа ќе се вади малтерот при тргање.

Има едни мали како шпенагли што се боцкаат во ѕид и го држат постерот. Такви мислам дека можеш да најдеш по книжарниците:)

Има едни мали како шпенагли што се боцкаат во ѕид и го држат постерот. Такви мислам дека можеш да најдеш по книжарниците:)

Патенти но кажа дека ни со тоа не го бивало.[DOUBLEPOST=1436830301][/DOUBLEPOST]

Ако немаш намера да се излагаш на дополнителни трошкови како што кажа @Beric Dondarrion стаклари, рамки и сл ствари (мада постер се урамува), тогаш пробај го ова. Во секоја поснабдена книжарница имаш ваква трака што е леплива од двете страни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom