Sleng - Gengsta oro (Parody ? :D)

• Креатор на темата Креатор на темата tRoLoLo-.-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
Локација
Охрид
Добропознатите Сленг - кои освоија 5то место на избор за евровизија 2009 со песнта Генгста оро, со мала преизведба :vozbud:

Малце алкохол + музика + досадно = Гледајте.. :kesa:

Бтв -> снимано во 1 часот по полноќ. Тој на почетокот сум јас :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::nesvest:

на видеото : vlaono , Dreamylico

Наскоро видео од : Chamillionaire - Ridin' ft. Krayzie Bone - со подобар квалитет :))

Прости дечко, сељачко ми е многу :\

јебига брате,ако не слушна песната е генгста оро (што во превод би можело да значи дека е направено од народно со малце ефекти.. ) Но сепак нам ни се допаѓа ;)

јебига брате,ако не слушна песната е генгста оро (што во превод би можело да значи дека е направено од народно со малце ефекти.. ) Но сепак нам ни се допаѓа ;)
You go girl!

И ова е ваше? Мислам дека го видов дечково, во вашиот клип.

T0p st3 k1SSS43 w3 l0fk@m

Се заебавам.Да сакавте поидиотско да го направевте немаше да ви успее.

Тоа е битно. ;)

Браво момци.. па тоа кореографија, монтажа... пријатно сум изненаден... вакво нешто до сега ни на ТВ немам видено... само продолжете така... :)

Бледа копија на Џимиринки продакшн :)

Ги видовте момците и ај ке праиме и ние а?

Фејк!

Знаете нешто друго освен ремет ? :pipi: Не ми требаат пофалби,знам дека не е за фалење ,но тоа е ставено за да ние се насмееме,а не одма ремет,вакви сте такви сте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom