Слаткар(истика)

Слаткар воопшто не беше надуван на неговиот настап на плоштад. -шмизл

Најверојатно затоа што самиот тој си ги стави тие траки во сенка...Добри беа се сложувам и го имав "рап тврдина" албумот ги слушав сите песни добри беа.АМА! главен и единствен виновник затоа што тие траки се фрлени во сенка е самиот Марко и никој друг.:smir:

Можеби и кај него лежи вината, но јас мислам дека повеќе лежи кај другите. Сепак не треба да бидат толку брзо избрашани тие траки и да се смета како воопшто не постојат:smir:

Можеби и кај него лежи вината, но јас мислам дека повеќе лежи кај другите. Сепак не треба да бидат толку брзо избрашани тие траки и да се смета како воопшто не постојат:smir:
А зошто другите да не ги избришат кога тој сам ги избриша прв и ги исплука? Да...Ги исплука затоа што е многу контрадикторен сам на себе ако слушајќи го ги споредиш поранешните песни со сегашните.:smir:

слаткар не знае ни цигари-тутун(Nicotiana Tabacum) што се, а не трева....дали е за на плоштад тој брееееее....аман више...

Поранешнит траки му беа навистина подобри барем за оние кои слушаат рап. Сега едноставно не е доследен на приказната која започна да ја фура демек HC ова она, славата му е послатка . ..

САФ, зверот еден единствен ПИКИСИПИ, афро фризура шарени патики, шпиц панталони и уши грамафони, јас рокам микрофони секој ден
летам како пеперутка и боцкам како стршлен
ако ме предизвикаш ке те заковам ко шајка, нема да те препознаее ни ружната ти мајка
и да играме џамлии ке те направам пуфки, зашто си лажен рапер како силиконски цицки....................

Ова е пораката на САФ за раперите од стилот, на слаткар и тони џен......:tv:

Зошто му вадите муабети на дечкото бе? Нормално дека не беше надуван... добро можеби малку ама не се примеќаше :tv:

Bez navredi do site negovi fanovi,ali ovaj vic so go slusnav morav da go napisaham
Kako se vika za Slatkar na turski????
-Sheherezad.......:pos2::pos2::pos2:

Добар беше сега славата го има удрено во глава ... ама тоа е скоро секој истото однесување би го имал да би бил на негово место да не се лажеме.

Денеска крајно се разочарав од најмладите...Брачед ми и братучедка ми имаат 8 односно 10 години и ми „пееја’’ вулгарни стихови од Слаткар и Тони Зен за кои воопшто незнаат што значат...незнам што да кажам повеќе:toe:

Денеска крајно се разочарав од најмладите...Брачед ми и братучедка ми имаат 8 односно 10 години и ми „пееја’’ вулгарни стихови од Слаткар и Тони Зен за кои воопшто незнаат што значат...незнам што да кажам повеќе:toe:
Шит хепенс... ама баш ова на големо... не се единствени на таа возраст... Ја ко имав 10 години го слушав Еминем и Рибја Чорба бе :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom