Слаткар(истика)

Го слушам Слаткар ми се свиѓаат песниците нз човеков каков бил порано али баш ми е кул

Не го смени стилот, иако е под Јованов рекордс, а таму е затоа што таму лежи кешот,сите идат кај клошарот за жал.
Албумот го обожавам !!! Добар микс на неколку познати и неколку нови тракици. Немам зборови..се кажал самиот Слаткар. Она што е најмногу за почит во текстовите е предавање на реалната слика на работите..
...ем за тие пари не заслужува да биде распродаван албумов...вреди повеќе.

Не го смени стилот, иако е под Јованов рекордс, а таму е затоа што таму лежи кешот,сите идат кај клошарот за жал.
Албумот го обожавам !!! Добар микс на неколку познати и неколку нови тракици. Немам зборови..се кажал самиот Слаткар. Она што е најмногу за почит во текстовите е предавање на реалната слика на работите..
...ем за тие пари не заслужува да биде распродаван албумов...вреди повеќе.
Посебно во FM зборува за ова шо му ја забранија "Спушти се доле"

Може линк за некои од траките од албумов? фала :smir:

А зошто му ја забранија "Спушти се доле" ако може да знам?

А зошто му ја забранија "Спушти се доле" ако може да знам?
Вулгарни зборови односно "гз" :pos:

Иначе јас барав никаде неможе да најдам албумов да го купам сегде продадено па има нешто линк4е за даунлоад вамте тамте? :vozbud:

Јованов продукција :nesvest::nesvest:
Па мора и на Тони Зен да го наследи некој:))

Може линк за некои од траките од албумов? фала :smir:

Повелеле :helou:

Спушти се доле беше премиерно прикажана на емисијата Опуштено претходната недела..еве погледнете

мене ми се допаѓа :party3:

Епа на што личи песната, слушаат и мали, а богами и постари луѓе. Нормално оти ќе ја забранат.

па очигледно не е забранета штом е пуштена во етер :icon_conf

Закон албум, посебно песната "Идиот" :helou:

Само нешто не ми е јасно, во песната Жолта Штампа сере за овие Свет и компанија. Е сега албумот можеш да му го најдеш само кај што се продава Свет. :)

Censured се некои зборови на спотот. А ја има и со сите зборови без censure :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom