Слабо чувство при секс и слаб оргазам

• Креатор на темата Креатор на темата rakometar
  • Време на започнување Време на започнување
оди пробај плати некоја со супер ебазовна курвинска фаца па раскажи овде штом ќе ти се смират раце нозе тело СВЕ по некоја недела...............

можеби е до фактот дека не те привлекува на тој начин ? нема страст меѓу двајцата , особено барем според мене на почеток од врска не се одлепуваш еден од друг што се вика , многу почести се односите , врие буквално

Има повеќе причини за тоа, но ти изгледа немаш проблем со ерекција туку со задоволство.
Можеби мастурбираш пречесто и тоа треба да прекинеш често да го правиш оти на крајот повеќе те задоволува отколку таа. Можеби нешто друго те пали повеќе. Сакаш да ја плескаш садомазо и слично. Треба да видиш што сакаш и предложи и. Но, можеби и не те пали, па размисли си.[DOUBLEPOST=1446310239][/DOUBLEPOST]
Eпа видиш јас никаква фаца не правам, а камоли вратни жили да вадам... тоа ми е проблемот... Можда проблемот е до пенисот, како што кажав отстранет ми е френулумот и дел од кожичката ради медицински причини... Имам слушнато дека кај некои мажи стимулација на френулумот многу убаво чувство давал...

За орално... Да, ама не и е многу по ќеиф, онака механички го прави...
Да, сега прочитав дека немаш френулум. Точно е дека кога јас пушам испушта машкото звуци на посебно задоволство кога го лижам и се концентрирам на френулумот! И мене ми е убаво кога ми го пушат. Но, сепак мислам дека задоволството се креира во главата, а ти треба да размислиш што сакаш да правиш. Како што гледам не си задоволен како го дудла. Би требало да поразговараш со неа и да ја прашаш што сака. А ако не е добро и понатаму би ти препорачал нова девојка.

Последно уредено:
Кога бев тинејџер истиот проблем го имав и јас. Ама сега е океј, а кога почнав да мастурбирам како мал беше најјако, струја низ нозете ненормлно ми минуваше хахахахаха. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom