- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.511
- Поени од реакции
- 7.331
оди пробај плати некоја со супер ебазовна курвинска фаца па раскажи овде штом ќе ти се смират раце нозе тело СВЕ по некоја недела...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, сега прочитав дека немаш френулум. Точно е дека кога јас пушам испушта машкото звуци на посебно задоволство кога го лижам и се концентрирам на френулумот! И мене ми е убаво кога ми го пушат. Но, сепак мислам дека задоволството се креира во главата, а ти треба да размислиш што сакаш да правиш. Како што гледам не си задоволен како го дудла. Би требало да поразговараш со неа и да ја прашаш што сака. А ако не е добро и понатаму би ти препорачал нова девојка.Eпа видиш јас никаква фаца не правам, а камоли вратни жили да вадам... тоа ми е проблемот... Можда проблемот е до пенисот, како што кажав отстранет ми е френулумот и дел од кожичката ради медицински причини... Имам слушнато дека кај некои мажи стимулација на френулумот многу убаво чувство давал...
За орално... Да, ама не и е многу по ќеиф, онака механички го прави...