Скромно фалење

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Што знам, ваљда и ја го правам ова.
Инаку, ваквото фалење не го сфаќам како фалење туку како ситуација во која другиот сака да ти каже нешто , но не сака да те навреди со неговото фалење ниту да те натера да се почуствуваш лошо па обично го пакува и пренесува на ваков начин. Некогаш знае да изнервира, но верувам дека не е злонамерно.

Некои можеби несвесно го прават тоа,но апла се гледа кога некои намерно ги вртат зборовите за на крај да испадне да се пофалат.

многу криво држаљево на лопатата ми беше,ама за 15 минути цел двор го исчистив :pos:

-Леле ама сум дебелаааа... (А знаеш дека иде на фитнес и дека ослабела 30кила и сака да и кажеш „Не си дебела бе шо збориш, види се колку си ослабела“)

-На волку мое незнаење, јас незнам како извадив 9ка. (типична Nerd изјава)...

-Леле, во петокот неможев да дојдам (изјава....каде што секогаш ќе прашаш зошто некоја не дошла и одговорот ќе биде: "Бев во Солун на шопинг да си купам фустанче“)

-Што не ми каже некој дека водата во Шпанија е 7 евра...
(Статус на смртта...кога некој сака да се пофали дека бил во Шпанија и дека има пари да си купи вода од 7евра.
ХАХАХАХХАА патетика на највисоко ниво)

-Шо мислиш братче што е бољи? Најк или Адидас?(Tипично индиректно фалење....)

Јас го правев порано ова на работа кога ќе ми правеа проблеми нешто во дирекција и му одев на живци на жените таму што работат. Јадам секој ден по 5 пати, не мрднувам никаде и не можам никако да се здебелам. Чаре има некоја?

imase eden slucaj so eden drugar imase kupeno novi cevli i mi vika ne me nerviraj da ne te opnam so cevlive po glava :D (so cel da mu gi zabelezam) ako ova spagja vo skromno falenje

Терези, сите го мразиме тоа, а сите гхо правбимме суптилноп.
Pardon the typos, my boobs keep bouncing off the keyboard.

И јас користев скромно фалење, кога бев млад и убав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom