СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
Red да не направиш грешка , bon_jovi е постариот брат на AceBoy:smir:

фала што ни кажа покажа докажа..BANNED!

ТИ СИ БОН ЏОВИ А???!?!?!?! леле читериште грдо да те нема од сервере разбра да не те видам више коа го гледав демото коа игравте денес приметив како чудно се движиш и гледаш у зидовите цццц....

ХаХаХА ! не е tfl.bon_jovi :0 AceBoy е тука

Red да не направиш грешка , bon_jovi е постариот брат на AceBoy:smir:
ХаХаХА ! не е tfl.bon_jovi :0 AceBoy е тука

Кој и да е и двајцата се банирани бидејќи и двајцата користат читови...

ете но фиар кажа дека ти е брат чао пријатно за вас нема играње на сервериве ау да и целиот клан ќе го банирам пошто има и други сумњиви утре ќе го гледам цело демо од почеток до крај поздраф

ЛоЛ ако мислиш на tfl сега и јас играм за нив , и шо сега треба и јас бан да јадам ? Ако мислиш на демото tfl vs kgn кога игравме гледај слободно:smir:

Про играчот КаГеБе,денес,2 часа по новото Ес Ех И на сервер
pronoobwd3.jpg
hahhahahhaha bravoo Gokoo i so pak mislis citer summmmm :pos2: :pos2: jas mislam deka site znaete deka jas od doma ne igram imam kompiter i mi secka i plus toa igraf nik so klan moj ags da ne mi bega rankot no sik kagebe znaef deka ne se igra koga mio secka ii toa GLUP goko ne me prai ti mene citer oki

Чоек со тебе неможе да се расправа,после се неможеш да сватиш дека не си пожелен на сервериве?

гоко само сакаше да каже дека има добар скор и дека беше прв :) се шалам бтв кгб ако ти сецка па зошто играше ?требало да се исклучиш ако е вистина.Туку сега баниран е КГБ ?

Micev .. . пошо не е се у скорот.. шо оти има таков скор ?
и јас да имам ако сум флегол за фан , скорот ама баш ич нема да ме интересира. ..

Мицев не сакав тоа да го кажам,сакав да кажам дека кагебе е вол хакер и дека освен коа ке искочи ново ес ех и само тогаш е нуб,за него лош ден не постоеше.Така да,колеги :) Вие кажете го вашето мислење.

За KaGeBe и јас играв го гледам се нешто слаби скорови правеше,али денес прашајте ги tfl што им направи.Мислам дека не е читер

goko koga ke se iskoci nov sxee odma da me vikas ke igrame 1 vs 1 i koja mapa ke sakas ke ja igrame ... o ti mnn sum jak vo 2008 god ali i jas se cudam :D i da ne zaboravis da me vikas i zasto mi das block na msn gayy i ne sum hack so vie so toj hack jas vi rekof pervo ne znaef da se registirirm na forum.kajgana.com iverson mi pomagase i hack ke sum :D fala iverson so me registriras na cs.kajgana.com :helou:

Мицев не сакав тоа да го кажам,сакав да кажам дека кагебе е вол хакер и дека освен коа ке искочи ново ес ех и само тогаш е нуб,за него лош ден не постоеше.Така да,колеги :) Вие кажете го вашето мислење.
Гокси се шалам ти напишав и таму,знам што сакаше да кажеш,за кгб незнам и ја што да мислам понекогаш први потези да незнаеш дали е читер или не е,а и да е се гледа дека пак знае да игра. Така е иверсон не е до скорот, ама не може да прави лом а тоа сега на сс беше ептен 10-30,бтв пред тоа 0-10, и ја мислам дека од една игра не се гледа,ама гокс само сака да покаже еден про на ново sxe.Позздрав гокс,бтв научи се да броиш боту!

asdeh9.jpg

навечер кога лагот не варира премногу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom