Скопскиот S.T.A.L.K.E.R.?

• Креатор на темата Креатор на темата Vaseeee
  • Време на започнување Време на започнување
Што па вие знаете што е хумор. Точак :vozbud: 6ти кат!!! :vozbud: тетрис аватар :drk::drk::drk:

хм....
Јас сум забележала повеке типови со ваква нарав
- двајца студенти што живеат карши мене и гледаат со двоглед...
- еден тип што се крие во грмушки во Градски парк и ѕирка млади парови...
- и група радници што работат на куќа и свиркаат по млади девојки и зјапаат по прозори со надеж дека ќе има видат некоја комшика во незгодно стање :pos2:

хм....
Јас сум забележала повеке типови со ваква нарав
- двајца студенти што живеат карши мене и гледаат со двоглед...
- еден тип што се крие во грмушки во Градски парк и ѕирка млади парови...
- и група радници што работат на куќа и свиркаат по млади девојки и зјапаат по прозори со надеж дека ќе има видат некоја комшика во незгодно стање :pos2:
Јас сум во третата група се пријавувам

gotovo te staiv u listata....:smir:

ps. gi zaboraiv i onie sto dzirkaat po koli po Vodno... samo neznam kako ne im e strav po toa sumite da akaat u sred nokj :D

Овај типот ти е воајер прва класа. Треба да дојде и кај мене во населба, да види како се моча 52 годишен маж, камен пијан на сред улица. :kesa:

драга таа...

многу пати сум видела луге што општат сами со себе у грмље...

Дали сум воајер???

:toe:

двајца студенти што живеат карши мене и гледаат со двоглед...
Астрономи аматери.
еден тип што се крие во грмушки во Градски парк и ѕирка млади парови...
Хортикултурист.
и група радници што работат на куќа и свиркаат по млади девојки и зјапаат по прозори со надеж дека ќе има видат некоја комшика во незгодно стање :pos2:
Несреќни таленти одбиени од музичка школа кои сега мешаат малтер како последица.
Аман, зарем секој хобист ќе го правите манијак? :(

Астрономи аматери.

Хортикултурист.

Несреќни таленти одбиени од музичка школа кои сега мешаат малтер како последица.
Аман, зарем секој хобист ќе го правите манијак? :(

хахахахахахахаахахахахахаахха дефинитивно... пуни сме со предрасуди бе... упм... а јас му се дерев на типон што ги штипкаше девојчињата у школски двор... а тој да ти бил дечар пустиот :pos2:

хахахахахахахаахахахахахаахха дефинитивно... пуни сме со предрасуди бе... упм... а јас му се дерев на типон што ги штипкаше девојчињата у школски двор... а тој да ти бил дечар пустиот :pos2:
Обожавател на детски игри(засекогаш млад)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom