Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
Рок агресори имаа доста необична и оригинална песна...ако е за детска евровизија тогаш украинцине што завршија второ место со тој типот облечен како жена за кај беа...бебешка?

1) Рок агресори
2) Сленг
3) Наде со песнана...што не се пласира
Другото е обично...како пејачи мислам дека се добри Влатко Лозановски и Браво Бенд.

Гледаш мамата што ти прави име и репутација...Калиопи со нејзиниот бренд заврши на прво место...без да го имаше тоа име верувам дека последно не и бегаше.

уште коа за валентајн кољо дигитроно беше на концерт на каљопа тргнаа гласините дека она е местена. сите шо и дадоа 12 од жирито се дел од некоја буџетарска установа, мтв/радио/факултет/дрндрн

BU!

admfmvle748wa.jpg
lele coveku vaka ne se imam smeeno godini! da si zdrav i ziv! mi licea na nekogo ama ne mozev da se setam na koj! dali ova ke go vidat i uste ednas da ne im tekne da se filmovaat vaka,ne im e mestoto sekade!bravo!

Пред неколку години пееjа 2 убави машки што сигурна сум земаа солидно место заради убавината:)
Можат и некст тајм така:smir:

И песната беше убава. И ден-денес јас си ја слушам. :)

Само едно ќе кажам: КаЉопа слободно иди си во Хрватска или Србија и таму срами ги со своите фикс-песнички. СРАМОТА! :tapp:

Не ми се верува Уста мокра чорапа најмногу поени вечерва,или ја имам нешто проблеми со слухот и видот или овие 2100 души што гласале за нив имааат проблеми:nesvest::nesvest:.Која одвратна песна страшна,глупа,морбидна и за гледање и за слушање.:uvo:
Утре сите за Сленг :smir:мора да гласаме зашто ако ја пратиме Љољопи ја се селам од Македонија:kesa:.Дури и на Белов песната поише ми се свиѓа од оваа Рум дум дум.:uvo:

Па ко ке размислам , поубо Некст Тајм отколку Калиопи:kesa: . Па ако не победела ке пеела за друга држава. Ако сака и во Зимбабве нека оди нека пеј. Не се избира пејач туку песна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom