Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е бламажа, баш напротив, баш ја разбирам затоа што го делам нејзиното мислење.Кога прв пат ја чув песната на Сленг затнав уши, а вчера кога ги чув во финалето и кога ја видов реакцијата на публиката и како истата се "пали" на таа композиција сфатив дека тоа е она вистинското.Песната е далеку од убава и добра, но е она што ни е потребно за да се пробиеме до финале во Москва.За потоа...
Добро,јас пробувам,но не можам да те сфатам Крејзи.
Зашто лажеш?
И тоа во повеќе (болдирани) делови.
Не сфаќам што сакаш да постигнеш со ова,преоѓа во бламирање.
Mac)) значи јас си признав дека згрешив и знам добро што зборев пред да ја чујам песната, а што откако го видов настапот.
Освен ти сега ова шо го коментираш останатите ги подржуваја(освен ако тебе поддршката ти значи исмејување...)
Како и да е Сленг немаја само подршка од Охриѓани и ти сега колку сакаш зборувај против нив...
Јас повлекувам се што кажав за Генста Оро. И јас се приклучувам кон фановите. Сценскиот настап им беше топ.
Без оглед што кажав дека песната е катастрофа, го менувам мислењето откако ги чув во живо сосе сценскиот настап. Кажувајте број за гласање! :helou:
Дефинитивно ми стануваат фаворити!
Прво ги слушнала од јутјубче некое, ама не им придала некое големо значење, а ни снимката не била најдобра, итн, итн, па имала такво мислење.Добро,јас пробувам,но не можам да те сфатам Крејзи.
Зашто лажеш?
И тоа во повеќе (болдирани) делови.
Не сфаќам што сакаш да постигнеш со ова,преоѓа во бламирање.
Кој тоа ги поддржуваше?? Да имаше толку повеќе за нив,сега тие ќе се пакуваа за во Москва!
За болдираното- Не! Ти сега колку сакаш зборувај за нив!
Mac)) значи јас си признав дека згрешив и знам добро што зборев пред да ја чујам песната, а што откако го видов настапот.
Не сакав да ја слушам песната имав некоја одбивност спрема неа, ама откога чув све заедно и јас се придржужив кон тие што ја поддржуваа и гласав за неа.
Некој проблем има?
Значи секој прави грешки и јас си го повлеков кажаното претходно.:smir:
Не, сакам да кажам дека ја пуштив на ЈуТуб, ама не и обрнав внимание, затоа што си имав ставено предрасуда во главата дека песната ќе биде одвратна и ужас. Ама човек сум. Направив грешка и истата ја признав. Ама ај. Јас заборавив дека сите на форумов се совршени.Сакаш да кажеш дека додека ТИ БЕА ОДВРАТНИ, НЕМОЖЕШЕ ДА ГИ ПОДНЕСЕШ, СРАЊЕ ПЕСНА, УЖАС...... Ти уствари НЕ СИ ГИ НИ СЛУШНАЛА НИ ВИДЕЛА??????????
![]()
Сакаш да кажеш дека додека ТИ БЕА ОДВРАТНИ, НЕМОЖЕШЕ ДА ГИ ПОДНЕСЕШ, СРАЊЕ ПЕСНА, УЖАС...... Ти уствари НЕ СИ ГИ НИ СЛУШНАЛА НИ ВИДЕЛА??????????
![]()
Добро шо сакаш мисли само јас ти кажав дека од една страна не беше праведно во тек на гласање мене ми ги одбиваат сите пати шо гласав(или ги префрлија на геј тајм нишо чудно)Кој тоа ги поддржуваше?? Да имаше толку повеќе за нив,сега тие ќе се пакуваа за во Москва!
За болдираното- Не! Ти сега колку сакаш зборувај за нив!
едит: Крејзи....Па многу креативност требало бе за да ти сменат мислење!! И тоа тебе...толку тврдоглава!
во Москва ако одеа Сленг,ќе требаше да ги пуштат едно 4-5 пати да ја изведат песната.Дека од првпат не звучат добро,ама се понатаму... xD xD
Не е бламажа, баш напротив, баш ја разбирам затоа што го делам нејзиното мислење.Кога прв пат ја чув песната на Сленг затнав уши, а вчера кога ги чув во финалето и кога ја видов реакцијата на публиката и како истата се "пали" на таа композиција сфатив дека тоа е она вистинското.Песната е далеку од убава и добра, но е она што ни е потребно за да се пробиеме до финале во Москва.
Хау евр, како е поврзано ова со самиот избор за песна за Евровизија?:/