Склони кон испади или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време многу ретко, не се ни сеќавам кога последен пат сум паднала во депресија, секогаш знам да се контролирам и да се повлечам во себе се' додека не ми помине нервозата.
Порано во пубертетот повеќе бев избувлива и им се истурав на моите најблиски, но после тоа чувствува длабоко каење и грижа на совест и гледав на секој начин да им угодам за да сфатат дека не сум го мислела тоа што сум им го кажала.

Прилично долго сум трпелив. Повеќе од потребното. Треба да се случи многу за да избувнам.

Искрено,често знам да кренам востание за некоја сосема неважна работа.Знам тотално да збеснам,посебно за нешто што сум го трпела долго време.
Во тие моменти се истурам на кој стигнам,без разлика дали личноста е крива или не.
Секогаш после тоа се извинувам на тие кои што не заслужиле таков однос од моја страна,а во оние случаеви кога сум во право т.е. кога сум им го дала третманот што го заслужуваат,не се извинувам,нема причина за тоа.:toe:

Epten treba nekoj da me izvadi od pamet za da napravam boom ... i ne se izvinuvam no ako uvidam deka sum zgresila togas ke se izvinam :pipi:

Brzo izbuvnuvam. Imalo i momenti koa sum se ponasala kako nisto da ne mi e gajle ali tie bile retki. Pocesto mi se slucuva za sitnica da napravam ispad, znam deka loso sum postapila, deka ne trebalo bas taka, se slucuva i da se izvinam ako vidam deka epten nemalo pricina za izbuvnuvanje. Mi preci taa moja izbuvlivost, zaradi nea ponekogas lugjeto imaat pogresen vpecatok za mene i iskreno se nadevam deka so tek na vreme ke se izmenam i ke bidam malku posmirena.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom