Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста за наци скинери.Што ке кажете за другите?На пример оние во парк?

Доста за наци скинери.Што ке кажете за другите?На пример оние во парк?

Па во почетокот на темата можеш да видиш дека Dark Angel ја почнува за наци скинерите. Али ај нема проблем. Туку кои скинери седат во парк,шарпери и традиционал?

Дел од општеството се. Каква улога играат.. Зависи кој како ги сфаќа. Јас познавам неколку, ок се типците, зависи ти како ќе се поставиш со нив. Слушам приказни вртат, вакви биле такви биле, лоши работи праеле... Прават се она што им налага нивното воспитување да направат, следат различни верувања од сите други, токму заради тоа што повеќе им се допаѓала идејата на Хитлер. Па сега во нив има и расисти, и нацисти, нео-нацисти и т.н. Немаат некоја важна улога во општеството, но сепак се дел од него. Понекогаш се најдуваат при рака, кога треба да се прави етничко чистење :P :P :P, (се зезам)... Ама сепак, јас немам ништо против нив.

Стварно кои скинери седат у парк?

Стварно кои скинери седат у парк?
гуштерчиња :) некои си њу шарп скинс кои уствари прават филм демек се традс за да не јадат ќотек од нацистите.

А кој се традс скинери?

Оние кои го измислија скин движењето 1969 година.
лелеее не ме срами :) те молам Милане :pos: како прво скин движењето постои уште пред 2ра светска војна, значи не го измислиле него само го вовеле т.е. ја воведоа Ои музиката и бла...бла...

леее треба една дисциплинска да ти удрам, дој у Ск одма!

По што се разликуваат наци скинерите од традс освен по идеологијата?

По што се разликуваат наци скинерите од традс освен по идеологијата?

По тоа носат амблеми кои не ги носат традс,слушаат боља музика,на мартинките носат бели врвки...

Некрофилија абе брат нели скин движењето е од 1969 духот на 1969:) а тоа знам дека уствари скинери имало и неколку години пред втората светска војна уствари биле Рудолф Хесс јунгери:)(незнам колку е тоа точно) Од кога започнале 1969 произлегле обичните скинери односно оние работниците традс,после тоа наци и како контра нив комунистите ги направиле шарперите:)

А традс што носат?

А традс што носат?

Брат тоа ти са изумрена раса... не знам никад не сум ги видел а и не ми требаат:) Незнам исто што и другите,мартинки трегери,само се има до бојата врска,сигурно не носат бели врвки на мартинсот.

Епа тогаш што скинери се тие во парк?

па убаво ти кажав, не знаат ни самите што се. Интересно им е да ностат трегери, кошули, спитфаерки, мартинс и да кажуваат приказни за тоа што правеле претходните генерации :)

Нази си е нази сами сме немаме подршка:) али пак и 5 традс заедно со панкерите па пак ништо не напраеја:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom