Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Колку вкупно чини полагање за Ц категорија?

За кои тестови зборуваш? Пробниот тест кој се решава во авто школа, или оној официјалниот тест во испитна комисија?
Нема временски рок од кога ќе ги земеш часовите во авто школа да морат да положиш?
За кои тестови зборуваш? Пробниот тест кој се решава во авто школа, или оној официјалниот тест во испитна комисија?
Нема временски рок од кога ќе ги земеш часовите во авто школа да морат да положиш?
malce kasnam so ogovorov no normalno od oficijalno od koga ke polozis testovi vo АМСМ od toj den ako pomine 1 godina tacno a ti seuste ne si ja zemal vozackata ,ne si polozil,te butale 100 pati , ne gi zanima plakas povtorno pak vo avtoskola se pred mene eden decko gi zamoli im rece ako padne sea pak pominvua 1 god i ke treba se da plaka jovo na novo, i pak go butnaa po 5ti pat ..toa e srekno

malce kasnam so ogovorov no normalno od oficijalno od koga ke polozis testovi vo АМСМ od toj den ako pomine 1 godina tacno a ti seuste ne si ja zemal vozackata ,ne si polozil,te butale 100 pati , ne gi zanima plakas povtorno pak vo avtoskola se pred mene eden decko gi zamoli im rece ako padne sea pak pominvua 1 god i ke treba se da plaka jovo na novo, i pak go butnaa po 5ti pat ..toa e srekno
Фала на одговорот. Положив тестови и гаражи, остана уште градската. Според моабетиве што се вртат изгубив желба и за возење и за се..

Фала на одговорот. Положив тестови и гаражи, остана уште градската. Според моабетиве што се вртат изгубив желба и за возење и за се..
Сега мислам воведоа камери така да би требало да се по објективни...со среќа па пиши што си направил...

Сега мислам воведоа камери така да би требало да се по објективни...со среќа па пиши што си направил...
Ништо, паднав првиот пат али моја беше вината. Ќе видиме сега од втора, се надевам ќе положам.
Иначе кај испитите се многу скапи, скоро во сите авто школи бараат и по 500 денари за користење на колата за време на испит. Се е тоа поврзано...

Ништо, паднав првиот пат али моја беше вината. Ќе видиме сега од втора, се надевам ќе положам.
Иначе кај испитите се многу скапи, скоро во сите авто школи бараат и по 500 денари за користење на колата за време на испит. Се е тоа поврзано...
ејј да и тоа зборев ... возев кола едно рено што инструкторот ми го утепа прво од фалење дека трошело 5литра нафта на 100 км во град..и кога ми кажаа за полагање се плаќа 500 ден наводно за гориво на колата додека се полагало (а ти за време на полагање поминуваш преку сила 20 километри се на се)...нема збор сите гледаат да заработат на тебе ...испадна возачката луксуз ја направија 500 евра од шала се на се кога ќе пресметаш ќе ти соберат... тоа е среќно вториов пат

Колку вкупно чини полагање за Ц категорија?
Лекарско уверение 2600
Авто Школа 14000 или 15000 (во зависност дали плаќаш наеднаш или на рати)
Пријавување за ВОЗАЧКИ ИСПИТ 5200
Ова ти е за во Штип.
Во други градови може да има разлика во лекарското и авто школата, а она за државата и за комисијата мислам дека секаде е исто.
Волку ке те кошта ако положиш се од прва.
Тие 5200 денари се комплет за тестови, полигон и градска, каде што мислам дека и во тие 15000 денари е вклучено користење на возилото за првото полагање.
Секое паѓање се плаќа повторно за пријава на испитниот центар и за користење на возилото на авто школата.

колку е цената за пријавување тестови категорија Б ?
у скопје...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom