Скандалозно - А1: Нема во ЕУ затоа што не сакаме Хомо за Претседател!

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И брат ти би го пратил таму да беше педер? И ќе го остајш цел живот таму да скапува поради фактот шо нема да му се дигне на женска?

Експресно, него прв ако скрене!
Задоволен со одговорот?
Пријатно!

Експресно, него прв ако скрене!
Задоволен со одговорот?
Пријатно!

Не ти се прај понатака муабет нешто шо одма пријатно ми велиш?....

Еве уште едно прашање.

Го правиш тоа без разлика шо би те јадела совеста дека заради нечие мислење, (у случајов твоево) брат ти нема да види бел ден? Него у институција, а у меѓувреме во други држави признаваат бракови од ист пол.

Како и да е, не е муабетов за оваа тема. Затоа се исклучувам од понатамошен разговор за размислувањата кај да се праќаат хомосексуалците. (заедно со лезбејкине, не? :pipi:)

..............у меѓувреме во други држави признаваат бракови од ист пол. ............)

Батали личното на страна......

Тоа што прават со педерите во други држави баш ме заболе.....тука живеам!

Е сега ми падна на памет...
...со овој законот за забрана на абортусот во пакет мора да оди и закон за рестрикција на правата на педерите...нели сакаме размножување и зголемување на популацијата а тоа тешко дека ќе го изведеме со педерски бракови.

Батали личното на страна......

Тоа што прават со педерите во други држави баш ме заболе.....тука живеам!

Е сега ми падна на памет...
...со овој законот за забрана на абортусот во пакет мора да оди и закон за рестрикција на правата на педерите...нели сакаме размножување и зголемување на популацијата а тоа тешко дека ќе го изведеме со педерски бракови.

Јас не сум првиот шо би бил против хомосексуални бракови, ама дефинитивно сум уште мноооогу далеку од прифаќање на истите. Само реков, додека ти ќе го уништиш психички некој шо го знаеш и шо си го ценел праќајки го во институција, во други држави ги прават радосни.

Инаку не знам каков би бил законот за рестрикција на нивните права, бидејќи тие и немаат никакви посебни права тука за да се направат било какви рестрикции. Всушност, ништо и не ми текнува освен плаќање на голема сума пари ако се фатат на дело, шо не придонесува ништо кон зголемување на наталитетот. :toe:

Јас не сум првиот шо би бил против хомосексуални бракови, ама дефинитивно сум уште мноооогу далеку од прифаќање на истите. Само реков, додека ти ќе го уништиш психички некој шо го знаеш и шо си го ценел праќајки го во институција, во други држави ги прават радосни.

Инаку не знам каков би бил законот за рестрикција на нивните права, бидејќи тие и немаат никакви посебни права тука за да се направат било какви рестрикции. Всушност, ништо и не ми текнува освен плаќање на голема сума пари ако се фатат на дело, шо не придонесува ништо кон зголемување на наталитетот. :toe:

Ај ја застранивме ..темата:pos2:..... одговарам само затоа што си упорен...

Како можам некого психички да уништам кога веќе тој сам се поебал.....психички

За правата....треба закон..превентивно, во случај да им текне да бараат некои права .........

На балканов педер да води држава:pos2::pos2::pos2:....добро де, да ги баталиме грците од ова друштво, тие се изроди....

......но пак од друга страна погледнато...изгледа само педер може да се снајде помеѓу сите оние белосветски педеришта:kesa:

Е зато не можиме да влезиме во Европа од вакви заостанати ко тебе.

В с’седна Б’лгарија Сер Геј Станишев е премиер, това е бе момчета њама по друг начин в Европејскија С’јуз.

:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom