Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Vakva, takva - NAJGLEDANA E! Znaete kako vikaat... pred faktite i bogovite molcat!
Па искрено да ти кажам јас повеќе Телма ја гледам (поради Серија А) отколку Сител.

А Сител знаеш кој ја гледа? Тие шо гледаат турски серии т.е. старите. Еве ти шо даваат на Сител (денеска) т.е. не дават ништо според мене.

0185ca1c5a1c277565e1c66dd625d4c5.png

Една МТВ кои и ударате милион критики нуди 100 пати подобра програма за разлика од Сител.

PS, може не е за тука... ама еве, поврзана вест со Сител: Канал 5 и Сител се повлекоа од Time.mk поради комерцијални причини

Од кога мачката ја нема глувците оро играат :) Смешки.
Телма се супер, само сликата им е крш малку и вестите т.е. спикерите им се како на гробарот од лопатата да му избегале. Наша ТВ гледам даваат чат пат некои интересни документарци и 24 вести како што веќе поназад се произнесов.

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Сител станала најгледана:pos:Уф ако е стварно ова навистина е страшно.Абе МТВ 2 ми е поубава

Според мене телма дефинитивно.Како што рече членот погоре може и наша тв поради документарните(мада кога ќе го видам јанко малку ми го пореметува мислењето)

Сител телевизија е најбедната Тв EVER!!! најголемите сељаци и хохштаплери се водители, а уредникот....самоубиство...
Гледа рајата турски серии, а дневникот им го гледа баграта патриоческа и некој што сака сеир да фаќа...

Некад кога сум депресивен поради фактот што државата ме онади секој ден, си пуштам Шител и си одмарам мозок:
„добра вест, во Македонија невработеноста ќе биде помала и од онаа во Словенија!!!“
„Хунзите се наследници на Александар Велики!! (при што Ивончето возбудено им целува рака на просто зашокираните поглавици од племето)“
„неверојатна вест, Латас купи ајфон“..
Mona-Lisa---Bitch-Please.jpg

Алфа и Телма имаат сто пати подобри емисии и серии и филмови. Сител единствено ја гледав кога немав пинк плус за велики брат, и прва за сурвајвор. Сега ги имам, па здравје немам потреба од сител воопшто ионака бидна турска телевизија:pos: Последниве години сител бидна за мене најгнасна телевизија со претерано фалење на власта...

otiiii se najdobri, kriVo tie ???? ?
Немој да грешиш душа најдобри се оти се само они во етер, да беа Нова ТВ, HRT2 да видиш кои ќе беа најгледани и види ја програмската шема каква им чат-пат некој топ-шоп, неколку вести и измеѓу само серии, демек тоа народот сакал да го гледа, а филмови само за нова година. Кога ќе споредам каква програма имавме во 90-тите и тоа без кабловска ми се плаче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom