Vakva, takva - NAJGLEDANA E! Znaete kako vikaat... pred faktite i bogovite molcat!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кога?Vakva, takva - NAJGLEDANA E! Znaete kako vikaat... pred faktite i bogovite molcat!
Па искрено да ти кажам јас повеќе Телма ја гледам (поради Серија А) отколку Сител.Vakva, takva - NAJGLEDANA E! Znaete kako vikaat... pred faktite i bogovite molcat!
Месеци наназад!Од кога?
Од кога мачката ја нема глувците оро играатОд кога?
Смешки.
Уф ако е стварно ова навистина е страшно.Абе МТВ 2 ми е поубаваTochno kazhi od koga, ne se sramuvajМесеци наназад!
Нз точно Јуни можеби :/ можеби Јули знам дека од тогаш е најгледана!Tochno kazhi od koga, ne se sramuvaj
Од, август, а знаеш зошто?Нз точно Јуни можеби :/ можеби Јули знам дека од тогаш е најгледана!
otiiii se najdobri, kriVo tie ???? ?Од, август, а знаеш зошто?
Последниве години сител бидна за мене најгнасна телевизија со претерано фалење на власта...Немој да грешиш душа најдобри се оти се само они во етер, да беа Нова ТВ, HRT2 да видиш кои ќе беа најгледани и види ја програмската шема каква им чат-пат некој топ-шоп, неколку вести и измеѓу само серии, демек тоа народот сакал да го гледа, а филмови само за нова година. Кога ќе споредам каква програма имавме во 90-тите и тоа без кабловска ми се плаче.otiiii se najdobri, kriVo tie ???? ?