Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Вообичаено е , според сител, во Македонија да цутатАко сакаш притисокот да ти се дигне гледај сител
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вообичаено е , според сител, во Македонија да цутатАко сакаш притисокот да ти се дигне гледај сител
не ги брани и ти ќе одиш во пеколот со нивИ што сега.
За ненамерна грешка морало да се отвара тема.
Ај да ја фрли некој во канта
Моментално сум таму!не ги брани и ти ќе одиш во пеколот со нив
И како е таму ?! Има забава или се е тапа ...само сител гарант ви пуштаат ве мачат и поздрави ми ги другаритеМоментално сум таму!
Дојди види.Забава од утро до мрак,не работиш ништо а пари вадиш од секој џеб.И како е таму ?! Има забава или се е тапа ...само сител гарант ви пуштаат ве мачат и поздрави ми ги другарите![]()
Фала на поканата ама уште ми е рано инаку во секој случај ќе дојдам порано или подоцна ако не ме земат горе а убо шо ги прајте журки то ме ареса ама ова со парите ич не ме лажи туку на земјата ни требаат пари таму за курот ни се шо ќе купваш се е гарант муфте ако ен на сила ќе си земиш то шо ти требаДојди види.Забава од утро до мрак,не работиш ништо а пари вадиш од секој џеб.
Овде имаме сателитска и гледаме се и сешто а најчесто ве гледаме вас на земјата и ви се чудиме