Сител Телевизија: Божиќ или Велигден?

• Креатор на темата Креатор на темата MiTe Þ ❷❼
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сакаш притисокот да ти се дигне гледај сител
Вообичаено е , според сител, во Македонија да цутат црвени рози портокалови трендафили, најплеменитите од сите можни трендафили..

И што сега.
За ненамерна грешка морало да се отвара тема.
Ај да ја фрли некој во канта
не ги брани и ти ќе одиш во пеколот со нив

И како е таму ?! Има забава или се е тапа ...само сител гарант ви пуштаат ве мачат и поздрави ми ги другарите ;)
Дојди види.Забава од утро до мрак,не работиш ништо а пари вадиш од секој џеб.
Овде имаме сателитска и гледаме се и сешто а најчесто ве гледаме вас на земјата и ви се чудиме

Дојди види.Забава од утро до мрак,не работиш ништо а пари вадиш од секој џеб.
Овде имаме сателитска и гледаме се и сешто а најчесто ве гледаме вас на земјата и ви се чудиме
Фала на поканата ама уште ми е рано инаку во секој случај ќе дојдам порано или подоцна ако не ме земат горе а убо шо ги прајте журки то ме ареса ама ова со парите ич не ме лажи туку на земјата ни требаат пари таму за курот ни се шо ќе купваш се е гарант муфте ако ен на сила ќе си земиш то шо ти треба :D
Шо рече сеталитски имате блазе си ви по цел ден пред тв си седите очи ви имаат испукано на тоа жешкото пред тв и за крај шо се чудите за нас на земјата шо е толку чудно се е тапа тука купи ден помини крај со крај да не се врзвало вие како големиот брат сте станале шо не гледате нас :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom