Сите се крадци!

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Ти велам НИВА со куќарка.
Моја нива сега треба да ја платам.
Демек да ја префрлам нивата,заради тоа што тие згрешиле таму!

ХЕХЕ Ова мие најпознато,адвокатот зеде голема пара од оштетата моја а ми вика дека немозе да му земе пари на осигуранјето,а сигурен сум со живот дека осигуранјето му ја плати оштетата.помина долго време и тоа е тоа.Затоа треба мн да се пази со правниците дека тие ке те имаат на рака.Најубо е човек да учи од туѓа грешка.
Па сигурно дека државата е крива. Адвокатот не ти е крив, а ти најмалце...

Ти велам НИВА со куќарка.
Моја нива сега треба да ја платам.
Демек да ја префрлам нивата,заради тоа што тие згрешиле таму!
Направи дедо ти трансформација на земјиштето навреме?

Како мислиш трансформација?
Имаше во катастар задолжителна трансформација на земјиште. Без тоа не можеш да го префрлиш на друго име. Рокот истече пред околу година дена. Сега се наплаќа.

Имаше во катастар задолжителна трансформација на земјиште. Без тоа не можеш да го префрлиш на друго име. Рокот истече пред околу година дена. Сега се наплаќа.
Изгледа немал... :/

Инаку за бројот од Катастар, невозможно е Катастар до го згреши. Катастар го дава бројот...
можно е верувај, и можно е да не координираат општината со катастарот, ти имаш имотен лист издаден од катастар а од општина ти го враќаат елаборатот за истиот предмет дека не им одговарал размерот :tapp:
и после ти се чуди све живо и диво, како е можно веке завршен предмет да се враќа назад, ама типката од општина кога ги спореди на прозор на дневна светлина скиците...не биле исти... ( исти биле де, ама размерот различен- НЕ ЗНАЕЛА ДА ЧИТА ПО КООРДИНАТИ). ууууууф се неписмено се собра у администрација!:mad:

Е баш ме охрабривте со коментариве :eek: Не дека јас не знаев дека е вака ама имав пак некоја надеж....а јас пак се спремам да го тужам Фондот за здравствено осигурување и дотичната г-ѓа Маја Змејкова :sick: Има да биде забавно да се гледа по телевизииве :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom