Sims 2 + додатоци мини рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Epa vaka za ova ke "utepam" mnogu vreme ama ajde. I otkako ke go pro4itas siguren sum deka ke imas ogromna zelba da igras Sims 2!
Epa po4nuva vaka....
Sims 2- kreiras sopstveni likovi (Izgled, Ime, Prezime, Obleka, horoskopski znak, kakvi luge gi palat a kakvi ne, karakter itn.)
-Im gradis kuka ( izbiras podovi, boja i sara na zidovi, forma, golemina so eden zbor apsolutno se)
-Se grizis za niv ( Gi zadovoluvas nivnite sekojdnevni potrebi kakko hrana, son, komunikacija, higiena.....)
-Ti upravuvas so nivnite zivoti (ljuboven zivot, sex, vrski, semejstvo....)
-sekoj sims moze da ima svoi prijateli, najdobri prijateli, de4ko/devojka, roditeli, neprijateli, svoi domasni milenici itn.....
-Sekoj sims se raga, raste, staree, umira a podocna ima samo svoj grob od koj izleguva nave4er i ponekugas gi plasi lugeto :D
-vnatresniot izgled na kukata e tvoj kujna, spalna, detska soba, WC.....
Bi zboruvall uste mnogu mnogu za sims 2 ama me mrzi sega 2 po polnok e zatoa eve nesto za nejzinite dodatoci:
-SIms 2 Nightlife ( Na tvoite simsovi sega im se otvaraat novi moznosti za noken zivot, izleguvajne, odejne na sostanok, ako date ti e dobar togas dobivas ruzi pred vrata ako ne GOM**, mozes da stanes vampir dokolku te kasne eden, mozes da imas sopstvena kola........... i uste mn drugi moznosti)
-Sims 2 open For Buissines ( Otvori svoj zabaven park, prodavnica, moderen butik......... bidi sef, vraboti rabotnici.......)
-Sims 2 Seasons ( e ova mora da go imate :) Si imas site 4 godisni vremijna i se zabavuvas vo sekoe razli4no se mavas so topki i pravis snesko vo zima, odis na ribolov na leto, se zabavuvas na dozdot vo proles, zbiras lisja vo ese, plus mozes da imas sopstvena gradina vo dvorot so tvoi ovosja i zelen4uk..........)
-Sims 2 Pets ( Sozdadi mileni4inja i grizi se za niv, treniraj gi, hrani gi, najdi im rabota, sozdadi nivni potomstva.........)
-Sims 2 Univeritsy ( Sega si i student, polagaj ispiti, dobij stipendija, uzivaj vo studentskiot zivot, no i vnimavaj na semestrite, sekoj semestar trae odredeno vreme........)
E sega tolku dodatoci imam kraj.
P.S Sims 3 izleguva vo 2009, se zbruva deka ke bide nesto navistina golemoooo!
P.S.S i kako dobivte zelba da ja igrate igrata?

Уште немам желба да ја играм играта. :pipi:

Ова малце делува поинтересно али сепак тешко дека ке ја играм :)

Za link ti ostaviv komentar :)
A denes napraviv masakar vo sims, downladirav HAck Tools i sega povikav celo sosedstvo i site gi ubiv so edna puska(isto download) groboviiiii. Pa duhovi izleguvaa od niv i mi gi preplasija do smrt pola 4lenovi na semejstvoto haahha, a ostanatite 4lenovi gi udaviv vo bazen :D

A denes napraviv masakar vo sims, downladirav HAck Tools i sega povikav celo sosedstvo i site gi ubiv so edna puska(isto download) groboviiiii. Pa duhovi izleguvaa od niv i mi gi preplasija do smrt pola 4lenovi na semejstvoto haahha, a ostanatite 4lenovi gi udaviv vo bazen :D

Едноставно кажано>Без осет xD

Психопат :pos:

Не е малце касно да се праи рецензија за симс 2?
Epa dosano mi bese i ete si pisuvav :)

ај помош ако мозе.. ја исталирав симс 2 и сега пуштам некое си продолжени да се исталира.... се исталира се и на крај има нешто како update...и ме исфрли и се унисталира играта.... да не има некој некое си чаре ајде хелп ЧД

Epa ti treba 4 cd za update da go vneses i dr nisto.

Едноставно кажано>Без осет xD
Epa izbor na igra4ot e sto ke pravi so negovite simsovi XD
Nekogas igram fino, ama ne mi e tolku interesno pa gi kolam :D Ama bez Save posle pak mi se zivi ne sum tolku zloben zaradi zabava onaka.

Ептен закон игрица.....барем за мене!
ги имам сите продолженија и ептен ми е интересно. си симнувам и модови од интернет и ги праам луѓето ангели, ѓаволи, роботи, бетмени, супермени и што уште не хаха

вреди да се проба:)

Има опција на двојкава, сам да градиш ѕидови и такви ствари ?

да да, само глеј да ти се погоди, зашто ја прв пат кога ја земав, нешто зафркнат ми беше кракот и неможеше да се гради па после ја симнав од интернет и сега се е ок=)

Интересна е играва ама проклетава смотана графичка картичка не ја поддржува, и што е најтрагично, и новата SIMS 3 нема да ми ја поддржува.

Затоа јас си се држам до SIMS 1 :pos:

хахаха многу е смешна симс 1, како идат симсовите ко роботи хх
али ако и таа е интересна;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom