Симнувате ли ѕвезди при додворување?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Да и не гледам ништо лошо во тоа. :smir:

Жените одамна не сакаат симнување ѕвезди ,а машките сеуште ја користат таа фора.И после недоразбирање...

Жените одамна не сакаат симнување ѕвезди ,а машките сеуште ја користат таа фора.И после недоразбирање...

Ja сум флексибилен и се прам да дојдам до секс. Сака звезди.. нема проблем, Партизан.. и то, пијачка, пари, тажни прикаски, вицеви, шлагер, шамар....
Се што ја возбудува сум спремен да и пружам

Ja сум флексибилен и се прам да дојдам до секс. Сака звезди.. нема проблем, Партизан.. и то, пијачка, пари, тажни прикаски, вицеви, шлагер, шамар....
Се што ја возбудува сум спремен да и пружам

спремен си да и пружиш веш? :tv:

Не, тоа само НАСА го прави... јас повеќе симнувам црешни, јаболки... и пали штознам!

da de nemam druga rabota zvezdi ke i siminjam :)

--- надополнето ---

zs ona mene ne mi simne :)

ама ич.........

Иако сум девојче - по природа сум отворена - не сакам да одолговлекувам ниту да глумам лудило (неосвоива, резервирана, уплашена и сл) - филозоф сум и затоа симнувам ѕвезди - но се што сум кажала - било искрено и недвослмислено (сум го мислела тоа) и за лошо и за арно - што на ум тоа на друм - чуствата на тацна
Поздрав

Многу пати имам симнато телевизор, кревет, па и регал, особено кога се сели цурата во нов стан. Мислам дека поромантично од тоа нема.;)

Сите другарки, бивши ми имаат кажано дека не сакаат да им се симињаат звезди, барем не до таа мера... Тоа изгледа само пали кај оние смотаните и кај 12-13 годишните :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom