Силеџија малтретира слепо дете, негов врсник го крши првиов

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.713
Поени од реакции
23.991
Локација
Скопје

Колку треба да си ниско и безморално суштество та слепи луѓе да тепаш. Малтретирање на лица со посебни потреби е повеќе од недозволиво.

Инаку ако оваа тема не е за тука преместете ја на друго место, се мислев да ја ставам дали тука дали во општи муабети но се решив за овој подфорум.

Само што пробурчикав типот вика дека слепото момче му дошло и му барало ферска, еве бујрум

https://twitter.com/TomMithsta/status/646884468855144448

Хммм, претпоставувам ќе видиме кој ја збори вистината на суд. На YT коментари некои го кажуваат ова додека поголемиот дел го подржуваат видеото.

Хммм, претпоставувам ќе видиме кој ја збори вистината на суд. На YT коментари некои го кажуваат ова додека поголемиот дел го подржуваат видеото.

Брат слепо дете да ти бара тепачка и да му возвратиш, кај госпо го "згрешил" и би имал срце да маваш?

Арно го закачи братон, јас да бев че го испуцав уште толку. :)

Брат слепо дете да ти бара тепачка и да му возвратиш, кај госпо го "згрешил" и би имал срце да маваш?

Арно го закачи братон, јас да бев че го испуцав уште толку. :)

Епа не знам ме збуни ти, мислев дека даваш контра дека видеото не е во право :D Затоа си викам ај да не те напаѓам, можеби има нешто трето.

Цар
Capturefr.JPG

требаше батево уште 2-3 пати да го лупне со главата од цименто, па да има 80 стичес педер скапан

Истото би го направил и нема да пројде туку така тој него ќе го сјебам за сите грешки што ги напраил у живтотот.

Искрено, да бев на местото на детето што помогна - ќе го скршев од мавање тоа педерчето, за памет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom