BlAcK_MamBa
:: Living by my own rules ::
- Член од
- 25 март 2007
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 5
Доктор на наука... зш убо ми ојт учењево и + иам потенцијал, зал ке ми е ако не го искористам, и + после уба плата ке зеам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Учам бидејќи имам цел во животот. И не ги сфаќам оние луѓе што се без цел, барем не на 16-17 години. Што врска немаат што сакаат да станат и да постигнат во животот. Кога ќе ги прашаш викаат не знам, а уште година ипол на факултет треба да се запишат(зборам за моја генерација).
Сакам само да го завршам оној факултет што го сакам, и да ја работам работата што ја сакам, зашто само така ќе бидам исполнета, доколку работам со љубов. Врвна образование...да завршам факултет сигурно, за понатака, ќе размислувам кога ќе бидам на факултет![]()
и ме нервира кога гледам некој да се труди да добие поголема оценка(бидејки за образование збориме), и со тој труд, заслужено си ја добива, а некој друг, преку врски ја добие истата оценка без да мрдне со малиот прст...
Сакам да станам архитект.
Ќе гледам да си ја исполнам таа желба.
Исто.
Мојата цел е да станам архитект.Од секогаш ме интересирало тоа и многу сакам да глеам објекти и од надвор така и внатре.
Се надевам дека тоа ќе ми се исполни.За да ми се исполни секако треба многу труд и пот