Што ви се праи?

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување

Во моментов:

• Вкупно гласачи
    145
na mene mi se place oti mama i tato me kaznija za gluposti:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

anonimnaa напиша:
na mene mi se place oti mama i tato me kaznija za gluposti:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Како и да е, еднаш и на тебе ќе ти се сра... :)

filip_sk напиша:

idi shetaj...mene ne mi se sheta mnogu e ladno...mi se gleda nekoj dobar film...ama se zaebav ne zemav nishto od DVD -teka.....aj utre...:icon_lol:

moTaro напиша:
Ми се праи кафе.... :)

Таман! Поблаго едно ... потегов не ти го заборавам ... ми се најде во најмачниот момент:pos: :pos: :je:

Mene mi se pie cajce od sumski plodovi i mi se pie Bonakva negazirana mineralizirana prirodna voda....i posle edna partija spienje..

Mi se stanuva volsebnik,pa so volsebno stapce da mu pomognam pobrzo da mi ozdravi miloto.:(

МИ се оди дома.. на 20 метри ми е али неам дома комп... а на факултет штама.. само јас сум навечер, како и обично :(

leleeeeeeeee lugjeeeeeeee...mi se seta...mi se ide tamu vamu...mi se loompoova do ranite utrinski chasovi (ne deka odamna ne sum go mapravila to ..ama...:pos: )....mi se....
Se` mi se pravi samo ne mi se uciiiiiiiii:(

Ebati i sesijata i se po red!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom