Што ви е најважно во излегувањето

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
1. топ да бидам расположена (а ако не сум, да се расположам, има начин :))
2. топ да ми биде друштвото
3. да имам доволно пари да си го обезбедам тоа што ми е потребно вечерта (пиење/јадење/цигари/карта за у дискотека/такси)

Значи место не ми е битно, ни музика, ни облека (освен ако не се планира да се иде у диско а ја по тренерки:pos:)

Pa sigurno prvo drustvoto e najvazno od sve. Posle toa kade ke izlezime... vo koja diskoteka, pa do koga ke odime.

Мене најважно ми е да си ја видам љубовта.:) А тоа секако зависи од тоа каде ќе одам со друштвото.:toe:

Da si pominam ubavo, prekrasno, nezaboravno, normalno so ljubovta na mojot zivot. Ne e tolku vazno kade sme izlezeni, se dodeka sme zaedno, dodeka ima malku (povekje) pienje.. I pred se.. RaP! :):)

Во излегувањето е најважно друшвото , а и секако треба добро да си расположен.

Дефинитивно друштвото. Без разлика каде и да одиш, без добро друштво тапа се поминува.

Важно ми е да се расположам! Не ми е никаков проблем да се инфилтрирам во секое друштво и со секакви луѓе! Значи се зависи од мене!

Како што растеме приоритети за што ни е битно при излегување се менуваат.

Мене сега ми е најважно да бидам со недосадно друштво што знае да се изглупира ама не на сељачки начин. Да има по некоја убава девојка(од чисто естетски причини за да има убави лица околу мене тоа е една од методите да бидеш позитивен, и се разбира ако треба да се подигне атмосфера девојките тоа го прават). Не сакам друштво во кое што сите се напнати и почињаат да се нервираат ако келнерот случајно им истури пијачка врз нивните розеви панталони, или пак некој пациенти што идат само во дискотеки и пљукаат по седење во парк и обратно.

Vo moj slucaj e pola pola. I do mene e i do drustvoto. Ako stvarno sum imal shit day nekogas drustvoto moze da te oporavi i da si pomines top, i vice versa.

KAKO PRVO DRUSTVOTO VTORO MESTOTO KADE KE BIDES I PRILAGODENA GARDEROBA ZA IZLEGUVANJE

друштвото нормално а и за пијуцкање мора да има малку ,нели ?:)

Секако дека друштвото е најбитно, а пак уште споено со некое добро место-милина :pipi:

Музиката. Воздухот (да се дише). 'Се друго може да се импровизира.

Drustvo i...ma samo drustvo se drugo moze da se nadoknadi pa makar i muzikata bila sranje i facite bile retardirani ke se iznasemeete barem

Ne mi e bitno kaj sum tuku so kogo sum....dobro drustvo i odma si pravime super atmosfera...i uste mestoto da ni se pogodi top izlaganje!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom