Samaramon
¤ ξωટ ¤
- Член од
- 17 декември 2005
- Мислења
- 1.081
- Поени од реакции
- 18
- Локација
- Штип
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Најчудно ми е кога го сонувам "љубениот" (lol) и толку е реално што и чувствувам пеперутки и такви лајна =/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidi cudno...i jas! kaj baba mi kaj kukjata sonuvam,pagjam tamu od edno mesto,mi doagja neso ladno,cel se potam i se budam!! WTF is this!The General напиша:Најчудно ми е кога сонувам дека паѓам и пред да паднам, се будам.

)...ама мислам дека на многу други тоа им се има случено...баш некни така го објаснав начинот на летање во сон. започнува со потскокнување исто како во филмот, а потоа левитација. мн мн ретко брзо летање.Saladin напиша:Најчудното, но и најубавото е кога сонувам да летам (слично како на филмот притаен тигар скриен змеј) и кога во сонот имам моќ на телекинетика.![]()
Звучи малце налудничаво можеби.
Ама после тоа кога ќе се потрудам да се сетам пак на сонот во текот на денот, ми се мешаат случките и не можам да проценам кој дел од сонот е всушност сон, а кој дел е делот што јас сама сум си го „доизмислила“.

На пример, како се возам во кола со другар од школо и другар од друго место, што во реалниот живот не се познаваат...
Се згадив од себе си, и цел ден ме гонеше некакво глупо чувство...