Што ве насмеа денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
diplomagw.jpg

Денеска не ме насмеа ништо буквално.
Цел ден слушам за смртни случаи, ебати денот ебатиo_O

денес отварам тегла ајвар( домашен) -ама го правеше жена на која и’ нарачав ( и благ и лут) ..
аааааарно ама сум изумил нешто ..:(
и така брцам со вилушка за да извадам во тањир- кога се појавува нешто жолтеникаво со кафено на врвот-
У пи*ку матер викам кој ку*ац е ова- ми заличи на пикавец :eek:
ми се превртеа цревата у секунда :sick:
кога подобро погледнав - тоа да ти било феферонка - :pos::tapp:и така после едно 2 часа си се смеевме на изненадувањето од теглата

НЕДЕЛА, 23 ОКТОМВРИ 2011 14:42

Во бугарската општина Хисарија сите се на нозе откако до претседателот на месната општинска изборна комисија стигнал повик за една проблематична коза којашто „агитирала“ населението да гласа за еден од кандидатите.
goat-bulgaria.jpg
Јордан Данбулев, претседателот на комисијата, изјавил за медиумите дека проблематичната коза којашто се прошетала со написот на себе низ селото Ново Железаре сега е затворена кај својот сопственик. Дали била мачена и испрашувана за написот, не изјавил.
Интересно во целата ситуација е што од едната страна на грбот козата имала испишано име на еден од кандидатите за кмет на општината, а од другата страна името на една од партиите. Сепак, политичарот испишан од едната, не е кандидат на партијата којашто е напишана на другата страна на грбот на козата.
Според Данбулев, очигледно е дека се работи за провокација, но од кого и кон кого, не знае. Ете, тоа го има во Бугарија додека трае изборниот процес.
:pos::pos::pos:
Извор

ништо не ме насмеа.....не ми оди денот кога не ја гледам девојката од пакување...:(

Пред малку го испраќав другар ми да отиде накај саем.И не му се погоди ниедна 2 или 12.Чекавме така 45 мин и дојде 11 и му велам на него ех ти ја изеле 12-ката за едно и се качија две згодни женски во него и го прашаа шоферот.Иде ли до железничка?си велам во себе па не гледаш ли што пишува на табелата напред.Поминаа тие и тој сеуште не доби автобус со број 12 или 2.За да ја задрмам монотонијата почнав да забележувам како владава рекламира возете се со јавен транспорт,а гледам колку само се нечисти автобусите,за внатре не сум се качил.Па почнав да велам како не се засрамат неможат да ги однесат еднаш во неделата на перење да личат на нешто па луѓето ќе почнат повеќе да мислат за користење на јавниот транспорт.Се зезавме почнавме да се смееме и една девојка почна со нас да се смее изгледа премногу гласни бевме.Но да се вратам на тоа што забележав е дека владава само дава супер идеи а концептот за нивно одржување го нема.Изговори имаат милион за кинеските автобуси ќе речат тие се светлосни години пред нас и немаат техника за да се измијат,а цели шлепери ги чистат во Визбегово.За украинските ќе речат дека биле радиоактивни и сите се плашеле да им се доближат,бидејќи биле произведени блиску Чернобил.А за македонската култура што изговор ќе имаат?Дека сме премногу остарени и сеуште гледаме во историјата и чекаме Спасителот со Коњот да не спаси.Ајде сигурно можат подобро од тоа.
Се на се супер ден.Ако сам си го направиш да ти биде :)

Еден другар учел цел ден и цела вечер за на тест да добие 2ка,а викаше 5ка 4ка :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom