Што ве иритира кај луѓето?

Најмогу се нервирам кога ме лажат, себични, лицемерни, дволични, користољубиви, цинцари, матријалисти

Највеќе на свет мразам лицемерство, а ме нервираат мноогу луѓе што сакаат да се шегуваат на друга сметка,а некој кога ќе се пошегува на нивна сметка одма се лутат:nerv:

Ништо не ме нервира. Таков сум - ретки се случаите кога јас сум нервозен. Ама, затоа пак, многу лесно знам некој да изнервирам.

све све, али највише кај лугето ме нервира мимиките на лицето, (фејс ленгвич) . све нека е и лажојна и користољуби али тоа со фаца да ми долови некое чуВство ме ку*чи највише на најсвет.

Топка напиша:
Ништо не ме нервира. Таков сум - ретки се случаите кога јас сум нервозен. Ама, затоа пак, многу лесно знам некој да изнервирам.
хехе како успеваш жити мајка?:lud:

LAZOVI BE SITEEEE...MUTIBARIC OD PRV DO POSLEDEN!!!

што ми ставаат лоша репутација за глупости , мислам колку да се рече:nerv:

Лицемерие, лажење и цинизам!

п.с Ова последново ептен ме вади од такт!

Ме нервираат луѓе што се прават многу паметни
Ме нервираат луѓе што тераат инат до бескрај
Ме нервираат луѓе што се ограничени

i jas licimeri mrzam ... koa rebraat nekoj na negova smetka ... NE ZA DRUGO GOLEMA SMETKA KE MU NAPRAVAT i polse???!!!

Retko nekoj da me iznervira megutoa me nervira koga nekoj me gleda vo oci i znam deka me laze istop me nervira i koga nekoj mi se smee vo faca togas izleguvam od takt

Контраши, инеатџии, самобендисани, сеирџии, трачари, плачковци, типови што мислат дека се знаат и дека секогаш се во право.

Ме нервира типови на луге што мислат дека се знаат! Еве да речиме Мистичен како на пример - шега

Ме нервираат материјалисти, Лажговците одма ги читам , а со дудлачите се снаоѓам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom